Şampiyon sporcular Antrenör Serdar Meşen, Türkiye Muaythai Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Üyesi ve Bölge Sorumlusu Mustafa Öztürk ve Besni Gençlik Spor İlçe Müdürü Metehan Adıgüzel ile birlikte Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş ile şampiyonluk ve başarıları hakkında sohbet etti.

Adıyaman’ın Besni ilçesindeki Do-Kan Spor Kulübü Uluslararası Muaythai Amatör Federasyonu - IFMA ve Avrupa Muaythai Federasyonu EMF Faaliyet programında yer alan, 14-18 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası EMF-Muaythai Açık Antalya Kupası'nda 2 derece elde etti.

Avrupa Şampiyonu sporcuları elde ettikleri başarılardan dolayı tebrik eden İl Müdürü Fikret Keleş: “Sporcularımızın Türkiye’de elde ettikleri başarıları Avrupa Şampiyonlukları ile taçlandırmaları gerçekten büyük bir başarıdır. Besni Do-Kan Spor Kulübü sporcularından Minik Bayanlar kategorisinde İrem Dutlu 34 kilogramda Avrupa Şampiyonu olurken, Minik Erkekler Kategorisinde Umut Korkmaz ise 32 kilogramda Avrupa ikincisi olarak büyük başarıya imza atmışlardır. Avrupa’dan Türkiye ile birlikte 27 ülkeden 1.000 sporcunun katıldığı şampiyonada ülkemizi ve Adıyaman'ı en iyi şekilde temsil eden sporcularımızı ve antrenörlerimizi kutluyorum.” dedi.