Ziyarette Milletvekili Ahmet Aydın’a Ak Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Alkayış, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Kuştepe ve il ilçe Yönetim Kurulunda bazı üyeler eşlik etti.
2021-20221 Futbol sezonunda görev alacak olan hakem camiasına başarı dileklerinde bulunan Ak Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın; “İlimiz Faal Futbol Hakem ve Gözlemciler derneği üyesi arkadaşlarımız özverili bir şekilde görevlerini yerine getirmekte. Yakın bir zamanda yapılan genel kurul seçiminde dernek başkanlığına seçilen Mehmet İnan kardeşimizi ve yönetim kurulunu tebrik ediyorum. Son yıllarda Profesyonel liglerde görev alan hakem sayılarının artması bizleri mutlu etmektedir. Hakem ve Gözlemciler Derneğinin ilimizdeki çalışmalarına yıllardır şahit oluyoruz. Bu salonda birçok kongrelere katılarak her zaman kardeşlerimizin yanında olduk olmaya devam edeceğiz. Yeni seçilen arkadaşlarımız başarı çıtasını daha üst yerlere taşıyacaklarına olan inancımız tamdır. Adıyaman’da futbolun gelişiminde hakemlerimiz ve gözlemcilerimiz özverili katkıları çok önemli kendilerine teşekkür ediyorum, yeni sezonda görev alacakları müsabakalarda başarılar diliyorum” dedi.
Ak Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin ve AK Parti Merkez ilçe başkanı Mustafa Alkayış, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler derneği başkanlığına seçilen Mustafa İnan ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek, başarı dileklerini iletti. 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği başkanı Mustafa İnan; “Dernek olarak yakın bir zamanda gerçekleştirmiş olduğumuz genel kurul sonrası şahsıma dernek başkanlığı uygun görüldü. Her zaman yakın ilgisini ve desteklerinizi gördüğümüz sayın milletvekilimiz Ahmet Aydın bugün bizlere hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Sayın vekilimiz ve beraberindeki heyete derneğimiz hakkında bilgiler verdik. Bu vesileyle bizlere hayırlı olsun ziyaretinde bulunan sayın vekilimiz Ahmet Aydın’a, AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin’e, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış’a, AK Parti Gençlik Kolları başkanı Mevlüt Kuştepe’ye ve beraberindeki heyete şahsım ve yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum” dedi.