Jandarma Futbol Takımı:1- MASDER Futbol Takımı :4

Turnuva öncesi hazırlıklarını aralıksız sürdüren Masterler Spor Kulübü futbolcuları Gölbaşı içe stadyumunda oynanan maçı Mesut Kınacı ve Asım Dağılmış'ın attıkları ikişer golle, 4-1 gibi farklı skorla kazanarak turnuvaya resmen hazırız dedi.

Takım olarak çok iyi bir oyun sergilediklerin ifade eden MASDER Başkanı Mehmet Güneş; “Yıl boyunca farklı bölgelerde düzenlenen turnuvalara katılarak ilimizi ve derneğimizi en iyi şekilde temsil etmeye gayret ediyoruz. 6 Ekim tarihinde Antalya Kemer’de Türkiye’nin önemli koordinatörlerinden Ahmet Gök ve ekibi tarafından bu yıl 6. düzenlenecek olan Dünya Barış kupasına katılacağız. Kulüp olarak hafta içinde antrenmanlarımızı sürdürürken, zaman zamanda hazırlık maçları oynamaktayız.

Bugünde Gölbaşı ilçemize misafir olduk ve İlçe jandarma komutanlığının futbol takımı ile hazırlık maçı yaptık. Baştan sona çekişmeli geçen maçı 4-1 kazanmasını bildik. Ancak bizim için önemli olan skordan öte her iki takımın ortaya koyduğu mücadele bizleri mutlu etmiştir. Maç sonrası bizleri misafir eden ilçe Jandarma komutanımıza ve Gölbaşılı dostlarımıza teşekkür ediyorum. 6 Ekim tarihinde Antalya’daki turnuvada ilimizi ve derneğimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.

MASDER Ailesini Gölbaşı ilçesinde misafir etmenin sevincini yaşadıklarını belirten İlçe Jandarma komutanı Yüzbaşı Mehmet Yaman; “Bugün ilçemizde çekişmeli bir müsabakayı izlemenin heyecanını yaşadık. Dernek çatısı altında ilerlemiş yaşlarına rağmen spordan kopmayan büyüklerimizi futbol oynarken görmek bizleri mutlu ediyor. Masterler Spor kulübü yakın bir tarihte ilimizi Dünya Barış kupasında temsil edecekler kendilerine başarılar diliyorum. Müsabaka sonrası şahsıma milli takım forması hediye eden dernek başkanı Mehmet Güneş ve üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.