Gaziantep Spor : 0 – Kahta 02 Spor: 8

Sezona şampiyonluk parolasıyla yola çıkan Kahta 02 Spor zorlu deplasmanda farklı galip gelirken, galibiyeti getiren 4 gol Gökhan’dan diğer goller ise, Serdar Aşuk, İsmail Palta, Bahri ve Emre Avcı’dan geldi.

Sezona galibiyetle başlamanın sevincini yaşadıklarını dile getiren Kahta 02 Spor kulübü Teknik Direktörü Sadettin Özer; “Maçın başından sonuna kadar çok iyi bir oyun sergiledik. Erken bulduğumuz golle birlikte takım olarak daha rahat oynamaya başladık ve üst üste bulduğumuz gollerle ilk yarıyı 3-0 önde kapattık. İkinci yarıya da aynı ciddiyetle başladık ve üst üste pozisyonlar bulduk. Takım olarak herkes üstüne düşeni yaptı ve bulduğumuz pozisyonları çok iyi değerlendirdik ve goller peş peşe gelmeye başladı ve maçı 8-0 kazandık. Deplasmanda müsabakayı farklı bir skorla kazanmaktan öte sezona galibiyetle başlamak bizim çok önemliydi. Bu maçı geride bıraktık ve bir günlük iznin ardından haftaya karşılaşacağımız Fırat Üniversitesi maçı hazırlıklarına başlayacağız. Sezona güzel bir galibiyetle başlayan, sahada verilen görevi en iyi şekilde yerine getiren sporcu kardeşlerimizi tebrik ediyorum, almış olduğumuz bu galibiyeti bizlere her konuda deste olan kulüp başkanımıza ve Kahta halkına hediye ediyoruz” dedi.

Takım olarak sezona çok bir başlangıç yaptıklarını dile getiren Kahta 02 Spor kulübü başkanı Musa Yıldırım; “Bal ligi de olsa Gaziantep spor gibi köklü bir kulüp takımını 8-0 gibi farklı bir skorla yenmek bizleri mutlu etmiştir. Müsabaka esnasında teknik heyetimiz, sahada mücadele eden sporcu kardeşlerimiz maçın ilk dakikasından son dakikasına kadar ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Sezona galibiyetle başlamak çok güzel. Bizlere, Kahta ve Adıyaman halkına bu sevinci yaşatan başta teknik heyetimizi, sporcu kardeşlerimizi kutluyorum, aynı grupta bizimle mücadele eden ve kendi sahasında bugün rakibini 3-0 gibi farklı bir skorla yenen Adıyaman 1954 spor külümüzü de tebrik ediyorum. İlimizi en iyi şekilde temsil etme adına elimizden geleni yapacağız.” Dedi.

Deplasmanda Gaziantep spor’u 8-0 gibi farklı skorla yenmeyi başaran Kahta 02 spor haftaya kendi sahasında Fırat Üniversitesi ile karşılaşacak.