Haber-Metin HARIKÇI

Uzun yıllar Adıyaman’da birçok farklı kulüplerde forma giyerek futbolculuğundan söz ettiren Karabulut, aktif futbol yaşantısı sonrası Amatör spor kulüplerinin yanı sıra Adıyaman spor’da yöneticilik yaptı.

Spordan hiçbir zaman kopmayan İshak Karabulut her türlü sportif etkinlikte kendisine ne görev verildiyse yerine getirerek spor camiasının sevgisini kazandı.

Son olarak Adıyaman Masterler Derneği Spor kulübünde kurucu yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan İshak Karabulut, rahatsızlığı nedeniyle son bir yıldır evinde ve hastanede tedavi görmekteydi. Son günlerde sağlık durumu ağırlaşan Karabulut evvelki gün vefat etti.

Adıyaman Belediye mezarlığında düzenlen cenaze töreninin ardından çok sayıda sevinin dualarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Çok üzgün olduklarını dile getiren MASDER Başkanı Mehmet Güneş; “Bugün çok değerli büyüğümüz, ağabeyimiz İshak Karabulut’u kaybetmenin derun üzüntüsünü yaşıyoruz. İlimiz sporuna çok büyük emekleri olan, yeri geldiğinde çocukla çocuk, büyükle büyük olan değerli bir ağabeyimizdi.

Aktif spor yaşamından bu yana kendisini tanıyoruz. Aktif spor yaşantısından sonra da kenara çekilmeyip ilimiz sporuna imkanları dahilinde sürekli destek verdi, yardımcı oldu. Adıyaman Masterler Spor kulübü derneğimiz çatısı altında bizlere ağabeylik yaptı, katıldığımız turnuvalarda başımızda bulundu.

Biz ondan razıydık Allah’a ondan razı olsun. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Karabulut ailesine, yakınlarına ve spor camiasına başsağlığı ve sabırlar diliyorum” dedi.