HABER-METİN HARIKÇI

HOBİ OLARAK BAŞLADI

İstanbul’da Sosyal Sigortalar Kurumunda Şef olarak çalışan ve aynı zamanda Hakemlik yapan Adıyamanlı Mehmet Yıldırım, Adıyaman’da hobi olarak amatör liglerde hakemlik görevine başladıktan sonra görevi icabı gittiği İstanbul’da İstanbul bölgesi hakemi olarak sırasıyla 3. Lig, 2. Lig ardından 1 Lig maçlarında almış olduğu görevlerde göstermiş olduğu üstün performans sayesinde zaman zaman haftanın hakemi seçilirken, Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından 2019-2020 Futbol Sezonunda Süper Lig hakemi statüsüne yükseltildi.

FİFA KOKARTLI HAKEMLE İLK SÜPER LİG MAÇINA ÇIKTI

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu 8 Kasım Pazar günü Malatya’da oynanan Yeni Malatyaspor – Yukatel Denizlispor müsabakası için orta hakemi olarak FİFA Kokartlı hakem Mete Kalkavan, yan hakem İstanbul bölgesinden Erdem Bayık diğer yan hakem olarak Mehmet Yıldırım’ı görevlendirdi.

İLK SÜPER LİGİ MAÇINDA İYİ BİR SINAV VERDİ

İlk Süper lig maçında yan hakem olarak görev yapan Mehmet Yıldırım, müsabakanın orta hakemi ve diğer yan hakemle birlikte iyi bir uyum içerisinde maçın başından sonuna kadar çok iyi bir performans ortaya koyarak, ilk süper lig maçında çok iyi bir sınav verdi.

HERKES MAÇI İZLEDİ, ADIYAMANLILAR ADIYAMANLI HAKEMİ

8 Kasım Pazar günü saat 13.30 da Malatya’da Yeni Malatyaspor ile Yukatel Denizlispor arasında oynanan süper lig müsabakasında Adıyamanlı bir hakemin görev alması Adıyaman’da büyük bir sevinçle karşılandı.

Maç sonrası telefonla görüşme imkanı bulduğumuz Adıyamanlı hakem Mehmet Yıldırım, maç öncesi ve maç sonrası kendisini telefonla arayan, mesaj atan, sosyal medya üzerinden başarılar dileyen, dua eden herkese çok teşekkür ettiğini söyledi.