Salon Sporunu çok önemsediklerini dile getiren kulüp başkanı Serdar Yılmaz, kulüp olarak il şampiyonluğu ile yetinmeyeceğiz, hedefimiz Voleybol 2. Ligine yükselerek ilimizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz” dedi.

Kulüp olarak futbolun yanı sıra salon sporlarına da önem verdiklerini dile getiren Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Serdar Yılmaz; “Adıyaman Gençlerbirliği Spor Kulübü Derneği olarak, her zaman gençlerimizi düşünerek kulübümüzün maddi imkanlarını zorlayarak, ilimizde düzenlenen 2021-2022 Sezonu İl ve İlçe toplam 13 takımın katıldığı TVF Yerel Lig Voleybol müsabakalarına katılımı sağladık. Kulübümüzün kısıtlı imkanları ölçüsünde antrenmanlarımızı yaptık, sahada en iyi mücadeleyi sergiledik. Bu zorlu süreçte bizleri her zaman diri tutan şey gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzaklaştıran bu güzel sporu sevdirmemiz oldu.

Bu süre sonunda Kız ve Erkek takımlarımız Genç Kategorilerinde rakiplerini yenerek ilimizde şampiyon oldu. 08-10 Nisan 2022 tarihleri arasında Grup Müsabakaları için Erkek Takımımız Adıyaman’da, Kız takımımız ise Diyarbakır’da İlimizi en güzel şekilde temsil edecektir. Kulübümüz olarak bütçemiz yeterli olmasa da gençlerimiz için bu lig yeterli değil dedik ve İlimizi üst liglerde temsil etmek adına İlimizde 4 takımlı Bölgesel Lig müsabakalarına da katıldık. Hedefimiz Voleybol dalında 2.lige yükselmek, kulüp olarak sporcularımıza ve teknik heyetimize güveniyoruz. Kulüp olarak elde etmiş olduğumuz başarıda büyük pay sahibi olan Antrenörümüz ve aynı zamanda Beden Eğitimi Öğretmeni Mahmut Sev hocama teşekkür ederim.” Dedi.