Kulüp sporcularının başarısıyla mutlu olduklarını dile getiren Elit Spor Kulübü hocası Halil Çoban; “Yaşar Aslan kardeşimiz beş yıldır kulübümüzün sporcusu olup, küçük yaşına rağmen istekli ve becerikli bir sporcu. Antrenmanlarını aksatmadan düzenli bir şekilde yapmakta, kendisine söylenenleri en iyi şekilde yapmaya çalışmakta ve bu disiplinli çalışması kendisini her geçen gün geliştirdi ve katılmış olduğu müsabakalarda başarılar elde etmeye başladı. Son iki yıl içerisinde il geneli yapılan şampiyonalarda kategorisinde birincilikler elde ederek madalyaları bir bir toplamaya başladı. Spor sayesinde kardeşimiz fiziksel gelişim sağlarken sporda yakalamış olduğu başarıyı aynı şekilde derslerinde de göstermeye başladı. Kendisini tebrik ediyorum. Elit Spor merkezi olarak amacımız genç yetenekleri ilimiz ve Türk sporuna kazandırmaktır. Yaşar kardeşimize bundan sonraki spor yaşamında başarılar diliyorum.

Sporun her dalının güzel olduğunu ve ailelerin çocuklarını becerilerine göre spora yönlendirmesi tavsiyesinde bulunan baba Necmettin Aslan; “Kendimde sağlıklı yaşam için sürekli spor yapan birisiyim. Oğlum Yaşar beş yaşında Kick Boks sporuna başladı. Antrenör Haluk Erdoğan ve Elit Spor kulübü çatısı altında Halil Çoban hocamızın nezaretinde 5 yıldır Kick Boks yapıyor. Şu ana kadar il geneli düzenlenen müsabakalarda bir kısım derece yapsa da son bir yıl içerisinde 4 turnuvada birincilik madalyasını almayı başardı. Ailece ve hocalarımızla her zaman yanında olup, ileriki yıllarda daha başarılı bir sporcu olması için çaba sarf edeceğiz. Bu vesileyle bizlere her zaman destek olan Elit Spor kulübü hocamız Halil Çoban’a, Kick Boks Antrenörü Haluk Erdoğan’a teşekkür ediyorum” dedi.

Kick boks sporunu çok sevdiğini belirten Yaşar Aslan, kendisine her zaman destek olan ailesine ve hocalarına teşekkür ettiğini söyledi.