Beşiktaş’ın eski yıldız Futbolcusu Ali Eren Beşerler tarafından bu yıl Marmaris’te 3.sü düzenlenecek olan ‘Elit Masterler Turnuvası’na Adıyaman Masterler Spor kulübü davet edildi.

Farklı organizatörler tarafından zaman zaman düzenlenen Masterler turnuvalarına her geçen gün ilginin arttığını dile getiren Adıyaman Masterler Spor Kulübü başkanı Mehmet Güneş; “Masterler statüsünde Ahmet Gök, Yavuz Durumel ve Ali Eren Başerler hocalarımız tarafından organize edilen turnuvalara dernek olarak imkanlar dahilinde iştirak ediyoruz. Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Corona Virüs nedeniyle 2020 yılında sadece bir turnuvaya iştirak ettik. Kulüp olarak pandemi kısıtlamasının olmadığı zamanlarda antrenmanlarımıza devam ediyoruz, salgın nedeniyle devletimizin almış olduğu tedbirler kapsamında antrenmanlarımıza ara vermiş durumdayız.

Alınan tedbirler inşallah kısa sürede etkisini gösterir ve hayatımızı normal şeklide yaşamaya devam ederiz. 2021 yılında yeni turnuvalar için çalışma başlatan Ali Eren Beşerler ve ekibi önümüzdeki yıl önemli bir kısıtlama durumu olmasa Elit Masterler turnuvasının 3.sünü Marmaris’te düzenleyecekleri müjdesini bizlere ilettiler. İnşallah kulüp olarak bizlerde bu turnuvaya iştirak etmeye çalışacağız.” Dedi.