Her geçen gün adından söz edilen bir kulüp haline geldiklerini dile getiren Çınar Spor kulüp başkanı Zeki Tural; “3 yıldır Çınarspor kulübü başkanlığını yürütmekteyim. Teknik heyetimiz ve futbolcu kardeşlerimizin ortaya koyduğu performans sayesinde ilimizin yanı sıra bölgemizde dikkat çeken bir kulüp haline geldik. Çınarspor ile kulüp başkanı olarak ben 3 yıldır birlikteyim ancak bu kulüp yaklaşık 12 yıl önce Hasan Akbaş abimizle birlikte kurularak küçük yaşta takıma alınan ve adeta adı gibi dikilen çınar fidanı gibi o günlerden bugünlere hiç dağılmadan aynı ekiple yoluna devam ediyor.

Tabi ortaya konulan istikrar sayesinde o günün minikleri, yıldızları olan futbolcu kardeşlerimiz şimdilerde gençleri oldu. İlk senemizde U17 Türkiye şampiyonası için Hatay’da, Şanlıurfa’da, U19 da Gaziantep ilinde ilimizi temsil ettik. Yeni sezon öncesi hem yetiştirici hem de yarışmacı bir takım kurduk hedefimiz U19 Türkiye şampiyonasında iyi mücadele edip, şampiyonada en azından final oynamaktır. Genç kardeşlerimiz göstermiş oldukları performans sayesinde Yeni Malatya spora, Gaziantep spora, Kastamonu ilinde süper amatörde mücadele eden bir takıma ve şimdi bal liginde mücadele eden ilimizin takımı Adıyaman 1954 spora birer kardeşimizi verdik. Takımda yer alan bazı kardeşlerimize de talepler var. Çınarspor’un ve futbolcu kardeşlerimizin menfaatleri doğrultusunda değerlendireceğiz.

İki sezondur ilimiz birinci amatör liginde şampiyonluğa oynayan ekiplerden biriyiz. 2019-2020 sezon öncesi İbrahim Çoban hocamız nezaretinde sezon öncesi hazırlıklarımızı tamamladık müsabakaların başlamasını bekliyoruz. İnşallah bu sezon hedefimiz şampiyon olup, Bal ligine yükselmek için elimizden geleni yapacağız. Yeni sezonda ilimiz amatör küme liginde mücadele edecek olan bütün takımlarımıza başarılar diliyorum. Bugüne kadar olduğu gibi yeni sezonda da kulübümüz için maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen onursal başkanımız Hasan Akbaş’a ve ana sponsorumuz Olgunlar Turizmin yönetim kurulu başkanı Ferhat Olgun’a şahsım ve kulübüm adına teşekkür ediyorum” dedi.

Adıyaman 1. Amatör liginin başlamasına kısa bir süre kala teknik direktir İbrahim Çoban nezaretinde çalışmalarını sürdüren Çınarsporlu futbolcular, antrenman öncesi “Barış Pınarı” harekatında görev yapan Mehmetçiklerimiz için selama durdu.