Hatay Altınözü 2.Zeytin Kupası Dağ Bisikleti yarışlarına Adıyaman 6 sporcu ile katılırken, Sporculardan elit bayanlar da Özge Şahin 1, Ezgi Şahin 2, Merve Borucu 3, olarak 3’de üç başarı elde etti. U23 Genç Erkekler yarışlarında ise Mahmut Özden ve Master 40+ da Ahmet Âdem Oğuz da 2.oldu.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı bisiklet sporcularının elde ettiği başarıdan duyduğu memnuniyeti ifade eden İl Müdürü Fikret Keleş, birçok branşta olduğu gibi Bisiklet sporunda önemli dereceler elde eden sporcular yetiştirmenin gururunu yaşadıklarını söyledi.

İl Müdürü Keleş; “Sporcularımız bisiklet yarışlarında kıyasıya pedal atarak emeklerinin karşılığını madalyaları ile alıyor. Bizler İl Müdürlüğü olarak sporcularımıza tüm imkanları sağlarken, antrenörlerimizin de gayretleri ve emekleri ile genç bisiklet sporcularımız katıldıkları her yarıştan ilimize madalya ile dönmeyi başarıyor. Zor bir spor dalı olmasına rağmen ilimizde çok başarılı bisikletçilerin yetişmesinde emek veren antrenörümüzü ve tüm sporcularımızı tebrik ediyorum.” dedi.