Haber-Metin Harıkçı 

Bölgesel Amatör liginin başlamasını dört gözle beklediklerini ifade eden Besni Akın Spor Kulübü başkanı Doğan Ciner; “Bal Liginin oynanacak olması ihtimali doğmasının ardından kulüp olarak öncelikle teknik heyetimizi belirledik ve teknik heyetimizin raporu doğrultusunda transferlerimizi yaparak çalışmalara başladık. 5 aydır teknik direktörümüzü Orhan Şimşek, yardımcı antrenör Yusuf hoca, kaleci antrenörü Enver Güneş ve kulüp genel koordinatörümüzü Refik Çeçen nezaretinde antrenmanlarımızı sürdürmekteyiz, yarın sabah müsabakalar başlayacakmış gibi hazırlıklarımıza devam ediyoruz.

Büyük emekler verdik. Ama şimdiye kadar BAL ligi başlayacak, başlamayacak konuları çok konuşuldu nihayetinde Federasyonumuzun almış olduğu karar doğrultusunda bir aksilik olmazsa 23 Mayıs tarihinde BAL ligi başlayacak. Kulüp olarak bizler kısıtlı imkanlara rağmen elimizden geleni yapıyoruz, teknik heyetimiz ve futbolcularımız özverili bir şekilde hazırlıklarına devam ediyorlar. Kulüp olarak Besni’mizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil edip, bu takımı üst liglere taşımak için elimizden geleni yapacağız. İlk günden bugüne özverili bir şekilde çalışmalarını sürdüren teknik heyetimize ve futbolcu kardeşlerime teşekkür ediyorum” Şeklinde konuştu.

Takım olarak çok iyi bir hava yakaladıklarını ifade eden teknik direktör Orhan Şimşek; “Kulüp başkanımız Doğan Ciner’in destekleriyle teknik heyetimizin raporu doğrultusunda transfer çalışmamızı tamamlayıp antrenmanlarımıza başladık. Pandemi nedeniyle BAL Ligi başlayacak mı başlamayacak mı çok konuşuldu. Bu doğrultuda antrenmanlarımıza bir süre ara vermek zorunda kaldık. Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla BAL Liginin başlamasına karar verilmesinin ardından tekrar takım halinde bir araya gelerek hazırlıklarımıza başladık ve hazırlıklarımızı aralıksız sürdürmekteyiz. Kısmet olursa 23 Mayıs tarihinde Bölgesel Amatör Ligler başlayacak.

Bizlerde sporcu kardeşlerimizde sabırsızlıkla liglerin başlamasını bekliyoruz. Şimdiden bütün takımlara kazasız, sakatlıklardan uzak bir sezon diliyorum. Hedefimiz grubumuzda şampiyon olup, üst lige çıkmaktır. Bu vesileyle bizlere her konuda destek olan başta kulüp başkanımız Doğan Ciner’e, Yusuf hocama, Enver Güneş hocama , Refik Çeçen hocama ve özverili bir şekilde sezona hazırlanan futbolcu kardeşlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

KALECİLER SİMOVİÇ ENVERE EMANET

Bal Ligi D Grupta mücadele edecek olan Besni Akın Spor’da kaleciler Simoviç lakaplı Enver Güneş nezaretinde çalışmalarını sürdürüyor.

Takım olarak sezonu en iyi şekilde hazır olmak adına yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini belirten kaleci antrenörü Enver Güneş; “Bal Liginin başlayacak olması haberini bizlere müjdeleyen sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum. Doğan Ciner başkanımızın destekleriyle transfer çalışmalarımızı tamamlayıp hazırlıklarımıza başladık. Yaklaşık 5 aydır ara vermeden antrenmanlarımızı sürdürmekteyiz. Zaman zaman hazırlık maçları oynadık. Takım halinde çalışmalarımızın yanı sıra kaleci kardeşlerimle ayrı olarak yaptığımız çalışmalarımız oldukça güzel geçiyor, futbolcu kardeşlerimizin hırsı, özverisi bizleri mutlu ediyor. İnşallah bir aksilik olmaz ve 23 Mayıs tarihinde Bal ligi başlar ve ilimizi en iyi şekilde temsil ederiz. Bizlere her konuda destek olan kulüp başkanımız Doğan Ciner’e teşekkür ediyorum” dedi.