Adıyaman Belediyespor hentbol takımı, Cumartesi günü ligin ilk maçını taraftarının da desteğiyle Rakibi İzmir Karşıyaka Belediyespor takımını yenip, sezona galibiyetle başlamak istiyor

Yeni sezonda bütün takımlara başarılar dileğinde bulunan Kulüp Başkanı Aykut Dündar; “Geçtiğimiz hafta içerisinde Rize’deki Türkiye kupası grup müsabakalarında elde etmiş olduğumuz galibiyetlerle bir üst tura çıkmayı başardık. Takım olarak her geçen gün daha iyiye gidiyoruz ve kısmet olursa Cumartesi günü sezonun ilk maçını kendi evimizde İzmir Karşıyaka Belediyespor Hentbol takımı ile oynayacağız. Rize’de düzenlenen Türkiye Kupası grup müsabakalarında da rakibimiz olan Karşıyaka Beledeyispor’u yenmiştik. Lig maçında da galip gelip sezona galibiyetle başlamak istiyoruz. Geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi taraftarımızı yine yanımızda görmek istiyoruz. İnşallah Cumartesi günü takım olarak taraftarımızın desteğiyle sezona iyi bir başlangıç yapıp, taraftarımızı mutlu edeceğiz. Ben şimdiden teknik heyetimiz başta olmak üzere sporcu kardeşlerimize sakatlıklardan uzak, başarılı bir sezon diliyorum” şeklinde konuştu.

Adıyaman Belediyspor - Karşıyaka Belediyespor arasındaki maç Cumartesi günü Saat 17:00’de Belediye Kapalı Spor salonunda oynanacak.