Metin HARIKÇI

Divan heyetinin seçilmesi, saygı duruşu ve İstiklal Marşısın okunmasının ardından yapılan seçimde mevcut başkan Mehmet Güneş, yeniden başkanlığa seçildi.

Pandemi nedeniyle ertelenen genel kurulu en güzel şekilde tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren MAS-DER Başkanı Mehmet Güneş; “Dernek olarak daha önce yapmamız gereken olağan genel kurulumuz içişleri bakanlığımızın pandemi tedbirleri kapsamında almış olduğu karar gereği ertelenmişti. Normalleşme süreci başladıktan sonra eski yönetim kurulumuz ile yapmış olduğumuz istişare neticesinde yeni kongre tarihimizi belirledik ve bugün değerli üyelerimizin katılımıyla 2. Olağan Genel kurulumuzu gerçekleştirdik. Kurulduğumuz günden bugüne Dernek olarak faaliyetlerimize ara vermeden devam ettik.

Gerek üyelerimiz, gerekse yönetim kurulumuzda yer alan arkadaşlarımız dernek faaliyetlerimiz için ellerinden geleni yaptılar. Dernek olarak dönem dönem farklı illerde düzenlenen turnuvalara katılarak ilimizi ve derneğimizi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. İlk günden bugüne derneğimize üye olan arkadaşlarımızla birlikte büyük bir aile konumuna geldik. Belirli bir yaşa gelmiş arkadaşlarımızın spordan kopmayarak derneğimiz çatısı altında spor yapması, turnuvalara katılması takdire şayandır. Kurulduğu günden bugüne ortaya koyduğu vizyon ile adından söz ettiren derneğimiz bugün kendisine yakışır bir kongreyi daha geride bırakmıştır. Bana tekrardan bu görevi layık gören dernek üyelerimize, daha önce yönetim kurulunda görev alan arkadaşlarımıza ve ilk günden bugüne dernek çatısı altında bizlerle birlikte olan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Geride bıraktığımız genel kurulumuzun ilimize, derneğimize ve spor camiasına hayırlara vesile olmasını yüce Rabbim’den niyaz ediyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” dedi.