Haber- Metin Harıkçı

Türkiye’de Kick Boks sporunun her geçen gün yaygınlaştığını dile getiren BMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın; “Ülkemizde son yıllarda farklı spor branşlarında başarılar elde etmekteyiz buna bağlı olarak başarılı sporcularımızın da sayısı artarak devam ediyor. Sporcularımızın yurt içinde ve yurt dışında elde etmiş oldukları başarı göğsümüzü kabartıyor. Kick Boks branşında da federasyon başkanımızın gayretli çalışması neticesinde ülkemizde hem sporun yayınlaşması hemde başarılı sporcuların çıkmasını sağlamıştır. Bugün kendilerine yapmış olduğumuz ziyarette Kick Boks sporu üzerine konuştuk. İlimizdeki Kick Boks faaliyetleriyle ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Federasyon başkanımıza ve ekibine başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Türkiye Kick Boks Federasyonu Salim Kayıcı; “Federasyon olarak Kick Boks sporunun yaygınlaşması, yurt içinde ve yurt dışında yapılacak olan müsabakalarda başarılı sporcu sayısının artması için elimizden geleni yapıyoruz. Bunun yanı sıra yapmış olduğumuz girişimler neticesinde 2023 yılında Türkiye'de yapılacak olan Uluslararası Askeri Sporlar Konseyi Avrupa Oyunları'nda Kick Boks branşı da yer alacak. Uzun uğraşlar sonunda Kick boks branşının Avrupa oyunlarına dahil edilmesi bizleri mutlu etmiştir. Ülkemiz sporu için elimizden geleni yapmaya gayret edeceğiz. Bizlere nezaket ziyaretinde bulunan TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın’a şahsım ve yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaret sonunda Türkiye Kick Boks Federasyonu Salim Kayıcı, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın’a Kick Boks eldiveni hediye etti.