Oldukça çekişmeli geçen maçta gençler kadar Bakan Osman Aşkın Bak’ın mücadelesi izleyenler tarafından alkışlanırken, üst üste attığı basketlerle takımının galibiyetinde büyük pay sahibi oldu. Yaklaşık 10 dakika süren basket maçında Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın takımı AK Parti Adıyaman Milletvekili Salih Fırat’ın takımını 12-6 yendi

Maç sonunda her iki takımı tebrik ettiğini ifade eden Bakan Bak, Türkiye geneli en büyük hedefimiz gençlerimizin spor yapabilecekleri alanlar oluşturmak, onların kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlamaktır. Adıyaman için spor konusunda ne yapmamız gerekiyorsa yapacağız.” Dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı Adıyaman’da ağırlamaktan son derece mutlu olduklarını belirten AK Parti Adıyaman Milletvekili Salih Fırat ise; “Sporu seven Sporun içinden gelen sayın bakanımız göreve geldiği günden bugüne ülke sporunun gelişmesi ve gençlerimizin en iyi şekilde spor yapabilmeleri için çaba sarf etmekte. Kendisine bugün ilimizde yapılması gerekenler konusunda bilgiler verdi. Sağ olsun Adıyaman’a spor alanında ne yapılması gerekiyorsa yapacağız dedi. Kendisine ilimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.