Amatör Spor Haftasının son gününde düzenlenen Büyükler Tenis Turnuvasında mücadele eden 20 sporcu arasında yer alan Adıyaman Vali Yardımcılarından Ayhan Akpay 2’inci Grup müsabakalarında 3.cüsü olurken, Âdem Kaya 3 Grup 2.cisi oldu. Mehmet Çelik 1 Grup 1.cisi, Mehmet Kılınç 1 Grup 2.cisi, Mustafa Çevik 2 Grup 1.cisi, Ali Arık 2.Grup 2.cisi oldu.

Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara Vali Yardımcılarından Ayhan Akpay, Adem Kaya ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş tarafından kupa, madalya ve katılım belgeleri takdim edildi.

İl Müdürü Fikret Keleş, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü ve Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından her yaştan insanın spor yapabileceği şekilde düzenli fiziksel aktivitelerin oluşturulmasını özendirmek ve yeni bireylerin spora kazandırılması için farkındalık oluşturmak amacıyla ortaklaşa düzenlenen ’Amatör Spor Haftası’ etkinlikleri nedeniyle Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 17 farklı spor branşında çeşitli etkinlikler düzenlendiğini söyledi.

Sporun tabana yayılmasına gayret ettiklerini belirten İl Müdür Fikret Keleş, ”Halkımızın, çocuklarımızın ve gençliğimizin spor yapması için bütün tesislerimizi halka açmış durumdayız. Halkımızın spor yaparak sağlıklı bir yaşam biçimi kazanmasını hedefliyoruz. Bu anlamda binlerce gencimizi sporun güzellikleriyle, fair play ruhuyla buluşturan ‘Amatör Spor Haftası’nı büyük bir heyecan ve coşkuyla kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hafta boyunca düzenlediğimiz spor aktivitelerimize katılan geçlerimize halkımıza ve sporcularımıza teşekkür ediyorum" dedi.