Sporun konuşulduğu ziyarette MASDER’in çalışmaları hakkında bilgiler alan Alper, başkan Mahmet Güneş ve yönetim kurulu üyelerinin yapmış olduğu çalışmaları takdirle izlediklerini belirterek şunları söyledi; “Adıyaman ilinde farklı branşlarda olsa da sporla uğraşmış sporcu kardeşlerimiz bir araya gelerek dernek çatısı altında kırk yaş üstü Vetaran olarak adlandırılan branşta faaliyet göstermekteler. Dernek çatısı altında Adıyaman’da profesyonel ve amatör takımlarda forma giyen kardeşlerimizin yanı sıra Hasan Akbaş, İshak Karabulut gibi değerli ağabeylerimiz de burada sporcu arkadaşlarımıza ağabeylik yapmaktalar. Belli bir yaşa gelmesine rağmen hala spordan kopmayan bu arkadaşlarımızın zaman zaman antrenmanlarına bizlerde eşlik etmekteyiz. Yıl içerisinde bazen il içinde ve il dışında düzenlenen turnuvalara katılarak Adıyaman’ı en güzel şeklide temsil eden MASDER kulübünü tebrik ediyorum. Bugünde kendilerine nezaket ziyaretinde bulunduk. Değerli başkanımız Mehmet Güneş ve yönetim kurulu üyelerine şahsıma göstermiş oldukları ilgi ve alakadan ötürü teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum” 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden MASDER Başkanı Mehmet Güneş; “Adıyaman İl Emniyet müdürümüz sayın Metin Alper, Adıyaman’a geldiği günden bugüne yaptığı çalışmalarla Adıyaman halkının gönlünde taht kurmuştur. İlimizde düzenlenen bir çok sportif etkinliklere iştirak etmekte, sporcu ve spor kulüplerine yakın ilgi göstermektedir. Sadece bizlerle yetinmeyip zaman zaman okullarımızdaki sportif etkinliklere de katılarak yediden yetmişe herkesin sevgisini kazanmıştır. Bugünde derneğimize nezaket ziyaretinde bulundular. Kendisine derneğimiz hakkında bilgiler verdik, katıldığımız turnuvalardan bahsettik. Sayın müdürümüze spor etkinliklerine ve spor camiasına göstermiş olduğu bu ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Ziyaret sonrası Masder binasının koridor duvarlarında panolarda asılı bulunan fotoğrafları inceleyen il Emniyet Müdürü Metin Alper’e dernek başkanı Mehmet Güneş, Türkiye Masterler Milli Takım forması hediye etti.