2.sınıf öğrencilerinden jinhat Yusufoğlu, Mehmet Kaya, Yunus Yıldız, Ramazan Çetin, Musa Küçük İzzettin Olzunga ve Fırat Demir’in görev aldığı projede hayırseverlerin destekleriyle toparlanan badminton, voleybol, basketbol, hentbol topları, beden eğitimi derslerinde kullanılmak üzere yelek, huni ve kapak ihtiyaç sahibi okullara hediye edildi.

Gittikleri her okulda okul yönetimi ve öğrencilerin kendilerine göstermiş oldukları ilgiden ötürü oldukça mutlu olduklarını dile getiren Jinhat Yusufoğlu projeyle ilgili şunları belirtti; “Topluma hizmet dersi adı altında, ‘Gittiğin yolda pes edeceksen niye geldik o zaman bu noktaya, Hadi kalk ayağa ve hedefine doğru koş’ sloganıyla çıktığımız projemizde arkadaşlarımızla birlikte çok güzel şeyler yaptık. Gittiğimiz her yerde çok güzel karşılandık, imkanlar ölçüsünde hayırseverler sayesinde farklı branşlarda kullanılmak üzere top toparladık. Kendi aramızda yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde topladığımız malzemeleri dağıtmak üzere okullar tespit ettik ve okulları bir bir ziyarete ederek topladığımız malzemeleri okul idarelerine teslim ettik. Okullara götürdüğümüz malzemeler yardımıyla öğrenci kardeşlerimizle kısa sürelide olsa spor yaptık. Onların mutlulukları bizlere çok keyifli bir gün yaşattı. Bu vesileyle projemizde yer alan arkadaşlarıma ve bizlere spor malzemesi yardımında bulunan hayırseverlere teşekkür ediyorum”

Adıyaman üniversitesi beden eğitimi ve spor yüksek okulu öğretmenlik 2. Sınıf öğrencileri Topluma hizmet dersi kapsamında ihtiyaç sahibi okullara spor malzemesi yardımında bulunmalarını takdirle karşıladıklarını dile getiren okul idarecileri öğrencilere teşekkür ettiklerini belirttiler.