Baştan sona çekişme içerisinde geçen maçta Adıyaman Masterler futbol takımı Bay Gol Yaşar’ın ilk yarıda ortaya koyduğu futbol beğeni toplarken, maçın ilk yarısında attığı golle Adıyaman Masterler ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

İkinci yarıda da her iki takım iyi mücadele ederken, Kahramanmaraş spor bulduğu golle durumu 1-1 yaptı. İkinci yarıda üst üste pozisyonlar bulan Adıyaman Masterler bulduğu golle durumu 2-1 yaptı. Yeni duruma düşen Kahramanmaraş Masterler gelişen atakta topu ağlarla buluşturunca durum 2-2 oldu. Maçın sonlarına doğru rakip kalede etkili olan Adıyaman Masterler takımı bulduğu golle durumu 3-2 yaparken, maçta başka gol olmadı ve Adıyaman Masterler dostluk maçında ev sahibi Kahramanmaraş spor masterleri 3-2 yendi.

Her iki takımı tebrik ettiğini ifade eden Adıyaman Masterler Spor Kulübü Başkanı Mehmet Güneş; “Kulüp olarak il dışında turnuvalara katılmaktayız. Zaman zaman da komşu illerimizin masterler kulüplerinin daveti üzerine maçlar yapıyoruz. Bu hafta Kahramanmaraş masterler spor kulübünün daveti üzerine Kahramanmaraş ilinde çok keyifli ve mücadele içinde geçen bir maç oynadık. Baştan sona çekişmeli geçen maçı 3-2 kazanmamız bizleri mutlu etti. Tabi maçı kazanmaktan öte her iki takımın mücadelesi, dostça mücadelesi bizleri daha çok sevindirmiştir.

Kulüp olarak önümüzdeki aylarda il içinde ve il dışında düzenlenecek olan bazı turnuvalardan davet aldık. Kulüp olarak yönetim kurulumuzun uygun göreceği turnuvalara katılacağız. Bu kapsamda haftanın iki günü antrenmanlarımız devam ediyor. Kahramanmaraş ilinde bizleri en güzel şekilde ağırlayan, misafir eden Karhamanmaraş Masterler spor kulübü başkan ve üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

Takım olarak iyi mücadele ettiklerini belirten Adıyaman Masterler Spor kulübü kaptanı Bay Gol Yaşar Bayram; “Öncelikle Kahramanmaraş Masterler Spor kulübünün misafirperverliğinden dolaya teşekkür ediyorum. Dostça başlayan maç dostça sona erdi. Maçtan 3-2 galip geldiğimiz için sevinçliyiz. Takım olarak ilimizi en iyi şekilde temsil etmek için mücadele ediyoruz. Önümüzdeki aylarda il dışında düzenlenecek olan turnuvalara katılacağız.” Dedi.