Metin HARIKÇI

Türkiye İşitme Engelliler Süper liginde mücadele eden Adıyaman Belediye İşitme Engelliler takımı kendi sahasında ağırladığı Trabzon Ortahisar Belediye İşitme Engelliler takımını 3-1 yenerek haftayı üç puanla kapattı.

Üst üste aldığı galibiyetlerle adından söz ettiren Adıyaman Belediye İşitme Engelliler futbol takımı sezonun 4. Haftasında grubun güçlü ekibi Trabzon Ortahisar Belediye İşitme Engelliler takımını 12. Daikkada Aydın, 55. Dakikada İlhan ve 89. Dakikada Uğur’un attığı gollerle 3-1 yenmeyi başardı.

Aldığı galibiyetle Namağlup bir şekilde yoluna devam eden Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler takımı grupta 12 puanla liderliğini sürdürdü.

Çok önemli bir galibiyet aldıklarını belirten İşitme Engelliler İl Temsilcisi Hakan Çiriş; “Grupta en yakın takipçimiz olan Trabzon Belediye İşitme engelliler takımını kendi sahamızda çok güzel bir oyun ve atmış olduğumuz 3 golle yenmeyi başardık. Futbolcu kardeşlerimizi kutluyorum. Sezona çok iyi başladık ve takım olarak ortaya koyduğumuz mücadele sayesinde üst üste aldığımı galibiyetlerle namağlup bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. İnşallah bu şekilde yolumuza devam edip sezonu şampiyon olarak bitirmek istiyoruz” dedi.

Dördüncü haftayı namağlup bir şekilde tamamlamanın sevincini yaşadıklarını belirten Adıyaman Belediye İşitme Engelliler Futbol Takımı Teknik Direktörü Mehmet Yıldırım; “Grupta hemen arkamızda bulunan grubun güçlü ekiplerinden Trabzon Ortahisar Belediye İşitme Engelliler takımı ile karşılaştık ve baştan sona üstün oynadığımız müsabakayı 3-1 kazanmasını bildik. Üst üste almış olduğumuz galibiyetler sayesinde namağlup olarak grupta liderliğimizi sürdürdük. Futbolcu arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Bizler her konuda destekleyen belediye başkanımız Süleyman Kılınç’a teşekkür ediyor, almış olduğumuz galibiyeti başkanımıza hediye ediyoruz” şeklinde konuştu.