Haber-Metin HARIKÇI

Her an seçim olacakmış gibi çalışmalara devam ettiklerini dile getiren Yeniden Refah Partisi Adıyaman İl Başkanı İsmail Demir; “Genel merkezimizin bizlere belirlemiş olduğu çalışmaların yanı sıra Adıyaman il teşkilatı ve ilçe teşkilatımız olarak yarın seçim olacakmış gibi yeni üye kayıtları, esnaf ziyaretleri, ev ziyaretlerimize devam ediyoruz. Halkımızla ve esnafımızla sık sık bir araya gelerek onların sorunlarını dinliyoruz. Bugünde il başkanlık binamızda partimizin merkez kurucular kurulu üyesi Mustafa Sarı başkanımızın katılımıyla il divan toplantımızı gerçekleştirdik.

Partimizin çalışmaları hakkında bilgiler verdik. Vatandaşlarımızın bizlere iletmiş olduğu sorunları kendilerine iletme fırsatımız oldu. Düzenlemiş olduğumuz toplantıda bizlerle birlikte olan partimizin değerli üyesi Mustafa Sarı’ya ve partililerimize teşekkür ediyor, toplantımızın ilimize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Adıyaman’da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Yeniden Refah Partisi Merkez Kurucular Kurulu Üyesi, Mustafa Sarı; “Yeniden Refah partisi olarak Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi Adıyaman’da üyesi sayısı her geçen gün artan bir parti konumuna geldik Allah’a şükürler olsun. Bu heyecan, partimize ve genel başkanımız Fatih Erbakan’a olan ilgiyi desteği her geçen gün artırmaya başladı. Rabbim çıktığımız bu yılda bizleri muvaffak eylesin. Adıyaman’da büyük bir heyecan ve coşkuyla gerçekleştirmiş olduğumuz İl Divan Toplantımıza katılım sağlayan Yönetim Kurulu Üyelerimize, İlçe Başkanlarımıza, Hanım Kolları Başkanımıza, Gençlik Kolları Başkanımıza ve bizleri en güzel şekilde Adıyaman’da misafir eden il başkanımız İsmail Demir ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Gerçekleştirilen toplantı sonrası Yeniden Refah Partisine katılım sağlayan vatandaşlara Mustafa Sarı tarafından rozetleri takıldı.