Ziyarette bir açıklamada bulunan Saadet Partisi Adıyaman İl Başkanı Haşim Asnuk; “Partimize yakışır bir kongre süreci yaşadık. Kongremizin ardından ziyaretlerimize başladık ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Erdoğan’a yapmış olduğumuz ziyaretin ardından AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış başkanımıza da nezaket ziyaretinde bulunduk. Adıyaman ortak paydasında Saadet Partisi olarak elimizden geleni yapmaya hazır olduğumuzu ifade ettik. Barışın ve huzurun başkenti ilimizde bu güzelliklerin devam etmesi en büyük arzumuzdur. Ziyaretimiz esnasında bizleri en güzel şekilde ağırlayan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış; “Siyasi partiler birbirinin düşmanı değil, rakipleridir. O nedenle söz konusu memleketse, söz konusu vatansa ve söz konusu milletse birlik beraberlik içerisinde olmamız lazım. Diyalog içerisinde olmamız lazım. İyi bir şey yapılırsa istifade ederiz. Diyaloglar ne kadar iyi olursa hem il kazanır, hem vatandaşımız kazanır. Dünya görüşü birbirine yakın olanların da birbirlerine daha yakın olmazı sazım çünkü birlikten kuvvet doğar. Ülkemiz çok önemli bir süreçten geçiyor ve ülkemizin vermiş olduğu mücadele bir siyasi mücadele değildir. O nedenle siyasi görüşümüz ne olursa olsun söz konusu vatan ise ve söz konusu bayrak ise gerisi teferruattır.” Dedi.

Saadet Partisinin son yapılan kongresinde İl Başkanlığına seçilen Haşim Asnuk ve yönetim kurulunu tebrik ettiğini belirten Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış, çalışmalarında başarılar temennisinde bulundu.