Merkez ilçe binasında gerçekleşen toplantıya AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış, Eski başkanlardan Zeynel Özbilgin, Hakan Gürsoy ve Hanifi Erdem katıldı.

AK Parti çatısı altında ben değil biz varız düşüncesinin hakim olduğunu ifade eden Başkan Mustafa Alkayış; “Üstlenmiş olduğumuz görevler, bulunduğumuz mevkiler biliyoruz ki bizlere tapulu değil, kalıcı değil ve bizlere emanet edilmiş birer görevdir. Önemli olan verilen bu göreve layık olmak, hakkını vermek görevin tamam denilene kadar en iyisini yapmaktır. Önümüzde yine çok önemli bir yerel seçim var ve bu davaya gönül vermiş, partimize hizmet etmiş, merkez ilçe başkanlığı görevinde bulunmuş değerli başkanlarımızla, kardeşlerimizle bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunduk. Yılların birikimi siyasi tecrübelerinden istifade ettik. Sayın Cumhurbaşkanımızın da belirttiği üzere Ak parti milletin partisi, ben değil biz diyenlerin partisidir. O nedenle parti çatısı altında bulunan herkes bizim için kıymetlidir. Bir olacağız, diri olacağız sloganımızdan yola çıkarak, birlik ve beraberlik içerisinde yerel seçimler öncesi tüm hazırlıklarımızı tamamlayıp bu seçimde de AK Partinin zaferiyle çıkacağız. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Bugün bizlerle birlikte olup, partimiz adına, ilçe teşkilatımız adına görüşlerini dile getiren, aktarmış oldukları değerli bilgi ve fikirleriyle bizlere katkı sunan değerli başkanlarımıza şahsım ve ilçe teşkilatımız adına teşekkür ediyorum. İnşallah birbirimizden almış olduğumu bu bayrağı daha ileriye taşıma adına var gücümüzle hizmete devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Her şeyde olduğu gibi siyasette de ahte vefanın önemli olduğunu dile getiren eski merkez ilçe başkanı Zeynel Özbilgin; “Mustafa Alkayış başkanın daha önceki dönemlerde merkez ilçe başkanı olarak görev yapmış olan bizlerle bir araya gelip, fikir alış verişinde bulunması bizleri mutlu etmiştir. Kendisinin de belirttiği üzere AK Parti de ben değil, biz olgusu her zaman ön planda olmuş. Farklı zamanlarda görev alan arkadaşlarımız başkanlığı bırakmasına rağmen partisinden kopmamış, aktif siyasetten uzaklaşmamış, ne zaman ne görev verilmişse seve seve yapmıştır. Bugünde değerli başkan arkadaşlarımızla bir araya gelip, yaklaşan yerel seçimler öncesinde görüş alışverişinde bulunduk. Teşkilat olarak çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Halkamızın desteği ve duasıyla yerel seçimlerde parti olarak yeni zaferlerle bir seçimi daha başarıyla tamamlayacağız. Bugün bizleri bir araya getiren değerli başkanımız Mustafa Alkayış’a teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.