CHP Adıyaman İl Başkanı Deniz Çakmak, '25 yıldır aynı yapıda yönetilen yerel yönetimlerde AKP Adıyaman’ın sorunlarını çözemedi' dedi. 

İktidar partisinin 16 yılda Adıyamana ciddi bir hizmet getirmediğini Adıyaman üvey evlat muamelesi yaptığını ifade eden CHP Adıyaman İl Başkanı Deniz Çakmak, Adıyaman'ın sorunlarını hep dile getirdik çevre şehirlere göre Adıyaman’ın gerilediğini iş gücü kaybettiğini sanayisini yitirdiğini sulu tarıma bir türlü geçilemediğini En kötüsü ise barajların yapılıyormuş gibi kaplumbağa hızı ile ilerlediğini
yol yapıldığında köprünün aksadığını köprü yapıldığında ise yolun aksadığını şehrin hizmet noktasında bir ahengi bir türlü yakalamadığını hep dile getirdiklerini ifade etti. 

CHP İl Başkanı Çakmak, "Ne alt yapıda nede üst yapıda şehir şehir olamadı hep köy kaldı yazın suzuluk sonbaharda ufak bir yağmurda şehri sel aldı. 25 yıldır aynı yapıda yönetilen yerel yönetimlerde AKP Adıyaman’ın sorunlarını çözemedi. Bunu bende benden önceki parti yöneticilerde vekilimizde dile getirdi. Ancak bunu iktidar partisi il Başkanı itiraf edince sanki birden her şey unutuldu Sayın başkana hatırlatmak isterim bu şehri siz yönetiyorsunuz, hemde hem yerelde hemde genelde. Oturduğunuz makam eleştiri itiraf günah çıkarma Makamı değildir, Oturduğunuz makam hizmet getirme sorun çözme ve çözüm üretme makamıdır. Bu şehri bu hale siz getirdiniz Sayın Başkan yerel seçimler öncesi sanki hiç bir şey olamamış gibi basına bunu itiraf etmeniz güzel ama gereği bu değildir. Gereği bu hizmeti kim getiritmedi Hizmet neden gelmedi. Bu şehir neden iyi yönetilemedi. Bu soruların Cevabını verebiliyorsanız ve bunun gereğini yerine getirebiliyorsanız ne ala yoksa bu şehir sizin günah çıkarmalarınıza doydu. İlk yerel seçimlerde de gereğini yapacaktır bundan eminiz Seçimler öncesi hep sözler Sayın belediye Başkanı gelir gelmez borç çoğalmış dedi ama gereğini yapmadı. Bir önceki Belediye Başkanı enkaz devraldım dedi. Gene gereği yapılmadı Ne yani her gelen ak partili yönetici bir öncekinin yapamadığının üzerinden oy isteyecekse başka partilere adaylara ne gerek var yönetemeyen tabiki şahıslardır ama yönetemeyen şahıslardan hesap soramayan iktidar en az o Kişiler kadar gelmeyen hizmetlerden yapılmayan yatırımlardan ve başarısızlıklarda pay sahibidir hemde en büyük pay sahibidir" açıklamasında bulundu.