Ziyarette bir açıklamadı bulunan AK Parti Merkez ilçe başkanı Mustafa Alkayış; “Bilindiği üzere 24 Haziran seçimlerinden hemen kısa bir süre sonra sanki 30 Haziran’da yeniden bir seçim olacakmış gibi teşkilat olarak çalışmalarımızı aralıksız sürdürdüğümüz gibi ilimiz milletvekilleri de her fırsatta Ankara’dan Adıyaman’a gelerek bizlerle birlikte veya kendileri hemşehrilerimizle bir araya geliyorlar, seçmenlerimizi ziyaret ediyorlar ve teşkilatlarımızın her kademesi ile görüş alış verişinde bulunuyorlar.

Bugünde Bahçelievler mahalle başkanlığımız tarafından organize edilen toplantıya milletvekilimiz, il başkanımız ve teşkilat üyelerimizle birlikte katıldık. Burada yine önümüzdeki yerel seçimler öncesi sandık çalışmalarımız hakkında bilgiler verdik. Çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Bizlere ev sahipliği yapan Bahçelievler teşkilat başkanımıza ve bizlere eşlik eden milletvekilimize, il başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Parti olarak sürekli halkın içinde olduklarını ve AK Partinin her kademesinin kendi üstüne düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştığını dile getiren AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat; “AK Partiyi diğer partilerden ayıran en büyük özelliklerinden birisi sürekli halkın içinde olması, sürekli sahada olması sürekli vatandaşın içinde olmasıdır. Adıyaman milletvekilleri olarak her fırsatta Adıyaman’a geliyoruz halkımızla birlikte olmaya gayret ediyoruz. 24 Haziran seçimlerinin ardından yerel seçimler öncesi teşkilatlarımızın her birimi seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bugünde ilçe teşkilatlarımızın organizesinde Bahçelievler teşkilatımız ile bir araya geldik. Halkımızın bizlere vermiş olduğu desteğe layık olma adına elimizden geleni yapıyoruz. Bizlere ev sahipliği yapan Behçelievler teşkilatımıza ve merkez ilçe başkanlığımıza teşekkür ediyorum” dedi.