İYİ Parti Adıyaman İl Başkanlığı binasında başkan Kenan Doğan ile bir araya gelen Çakır, üyelik işlemlerini yaparak rozetini taktı.

İYİ Parti saflarında yer alacak olmaktan son derece mutlu olduğunu dile getiren Murat Çakır yaptığı konuşmasında; “Saygıdeğer il başkanım ve İYİ Partililer, partinize omuz vermek, haklı mücadelenizde, daha iyi bir Türkiye için mücadelenize güç katmak amacıyla bir kardeşiniz olarak bugünden itibaren emrinizdeyim. Nezaketinizden dolayı hepinize teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum. Ülkenin başta beka sorunu olmak üzere, eğitim, ekonomi gibi sorunların çözümüne yönelik pozitif çözümler üreten, İYİ Parti kırmızı çizgileri olan ve o çizgilerin içinde olan herkesi kucaklayan İYİ Parti genel başkanımız sayın Meral Akşener’i saygıyla selamlıyorum. Bugün bizleri en güzel şekilde ağırlayıp İYİ Parti rozetimizi yakamıza takan il başkanım Kenan Doğan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Rabbim çıktığımız bu yolda bizleri mahcup etmesin.” Şeklinde konuştu.

İYİ Partiye karşı her geçen gün teveccühün arttığını dile getiren İYİ Parti Adıyaman İl Başkanı Kenan Doğan; “Ülkü ocaklarında ve Türk ocaklarında görev almış birisi olan Murat Çakır kardeşimizi aramızda görmek bizleri son derece memnun etmiştir. Partimize yapmış olduğu üyelik başvurusu sonrası İYİ parti rozetini yakasına takarak partimizin bir neferi olacağını ifade etmiştir. Kendisine teşekkür ediyor, üyeliğinin partimize, il teşkilatımıza hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.