Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat ve İl Başkanı Mehmet Dağtekin, iş adamı Ahmet Bozkurt’a nezaket ziyaretinde bulundu.

İyi Parti Genel İdare Kurulu Üyesi ve Adıyaman 1. Sıra Milletvekili Adayı Mahmut Bozkurt’un kardeşi Ahmet Bozkurt, AK parti’ye destek verdiğini açıkladı.

Samimi bir sohbet havasında geçen ziyarette Ahmet Bozkurt, “24 Haziran seçimleri sadece ülkemiz için değil, bir çok mazlum coğrafyayı da yakından ilgilendiren, Cumhuriyet tarihimimizin en önemli seçimidir. Ülkemizde istikrarın sürmesi adına vatandaşlarımızın yine yüksek bir oranla AK Partiyi tercih edecektir. AK Parti davası, ülke davasıdır, biz bu davaya destek veriyoruz. Ailece AK Parti’nin yanındayız” dedi.

AK Parti Milletvekili Adayı İbrahim Halil Fırat ise, misafirperverliğinden ve desteklerinden dolayı İşadamı Ahmet Bozkurt’a teşekkür ederek, “Ahmet bey ilimizin değerli işadamlarımızdan birisidir. Siyasi tecrübesi ve ilimizde yapmış olduğu yatırımlarla Adıyaman halkının sevgisini kazanmış biridir. 24 Haziran tarihinde yapılacak olan seçim öncesi sahibi olduğu İSİAS Otel binasına sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın pankartını astırarak destek vermiştir. Ziyaretimiz esnasında AK Parti ile ilgili yapmış olduğu açıklamalar bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Kendisine misafirperverliğinden dolayı ve desteklerinden dolayı AK Parti adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.