Adıyaman Belediyesi konferans salonunda yapılan seçimde İYİ Parti Adıyaman İl Başkanı Kenan Doğan ile, İlçe başkanı Hakan Karaaslan’ın yarıştığı ikinci Olağan Genel Kurul seçimde Kenan Doğan 198 oy alırken, Hakan Karaaslan 144 oy aldı. Almış olduğu 198 oyla Kenan Doğan yeniden İYİ Parti il başkanlığına seçildi.

Kendisine güvenenlere sonsuz teşekkür ettiğini dile getiren İYİ Parti Adıyaman İl Başkanı Kenan Doğan; “İYİ Parti il teşkilatı olarak 2. Olağan genel kurulumuzu partimize yakışır bir şekilde tamamladık. Mevcut ilçe başkanımızın da aday olması kongremize ayrı bir renk kattı. Gönül isterdi ki tek liste halinde bir seçim yapmaktı ancak kısmette ilçe başkanımız ile yarışmak varmış. İYİ Parti Adıyaman İl başkanı olarak Adıyaman’da şimdiye kadar partimiz adına elimizden geleni yaptık ve bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz.

Göreve geldiğimiz günden bugüne görevimizi yapmış olmalıyız ki partililerimiz vermiş oldukları güven oyu ile bizleri yeniden başkanlığa layık gördüler. Bu bir yarıştır, aday sayısı birden fazla da olabilir. Önemli olan hoşgörülü bir şekilde, demokratik bir şekilde yarışmaktır. Bizlerde bugün kongre salonunda bunu yaşadık. Bu bir yarıştır, seçim bitti. Oy veren oy vermeyen herkese teşekkür ediyorum. Bizde kırılmak, darılmak olmaz seçim kongre salonda kaldı ve biz teşkilat olarak yolumuza devam edeceğiz. Rabbim bizleri mahcup etmesin.

Kongremize katılan herkese teşekkür ediyorum. İlimize, Partimize ve ülkemize hayırlara vesile olsun” şeklinde konuştu.