18 Ocakta Pazartesi günü yapılacak olan AK Parti 7.Olağan il kongre hazırlıkları aralıksız devam ettiğini ifade eden başkan Alkayış; “Bilindiği üzere il kongremiz genel merkezimizin talimatlarıyla ertelenmişti. Ancak biz her an kongremiz yapılacak gibi çalışmalarımızı, hazırlıklarımız sürdürdük.

Genel merkezimizin tekrar tarih belirlemesiyle birlikte kongremizi icra edeceğimiz ilimizin en büyük salonu olan Yeni Mahalle Kapalı Spor Salonunda gençlerimiz büyük bir özveri ile salon süslemesi ve platform hazırladılar. Pandemi kuralları doğrultusunda yapılacak olan kongre için maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymak zorunlu olacak. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a her zaman büyük destek veren hemşehlerimize ve AK Partimize yakışır bir kongre yapacağız.

İl Başkanımız Mehmet Dağtekin'in talimatları ile İl yönetimimiz, Merkez ilçe Yönetimimiz, Gençlik kollarımız ve kadın kolları yönetimimiz ile her türlü hazırlığı yaptık. 2023 hedefleri doğrultusunda kongremize büyük önem veriyoruz.

İnşallah il kongremiz ile teşkilat olarak bu süreci tamamlamış olacağız. Tüm hemşehlerimizi kongremize bekliyoruz " şeklinde konuştu.