AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin beraberinde Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış, Kadın Kolları Başkanı Perihan Gümüş ve Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Yalçın’la birlikte stantları tek tek ziyaret ederek teşkilat mensuplarından bilgi aldı.

Yeni üye kayıtlarıyla ilgili bir açıklama Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış “Merkez ilçe teşkilatı olarak bir yandan vatandaşlarımızın nabzını tutmak için saha çalışmalarımıza devam ediyoruz bir yandan da yeni üye kayıtlarını kesintisiz bir şekilde sürdürüyoruz. Bugün de yeni üye çalışmalarımızın startını verdik. Şuan merkez ilçemizde 33 Bin civarında üyemiz var. Ama inşallah yıl sonuna kadar bu sayıyı daha da yukarılara taşımak istiyoruz. Bu süreçte hem mevcut üyelerimizi arayarak güncellemelerimizi yapıyoruz hem de yeni üyelikler için vatandaşlarımızla irtibata geçerek, üyelik işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Adıyaman’ımız her dönem AK Partimize ve Cumhurbaşkanımıza büyük bir teveccüh gösteriyor. Bu teveccühü de üyeliklerle resmileştirmek istiyoruz. Bu noktada il başkanımız Sayın Mehmet Dağtekin talimatlarıyla, teşkilatımızın belirlediği kriterler çerçevesinde bir çalışma yapıyoruz. Buradan tüm Adıyaman halkını yaptığımız yeni üye çalışmalarında, partimize üye olmaya, ailemize katılmaya davet ediyorum. Üye kayıt işlemlerimize vatandaşlarımızın da yoğun ilgisi var. Bu güzel ilgiden dolayı bütün hemşerilerimize de ayrıca şükranlarımı sunuyorum. İnanıyorum ki bu büyük destekle birlikte Adıyaman’ımız partimizin göz bebeği olmaya devam edecektir. Ülkemizin tüm büyük hedeflerinin hayata geçmesi için herkese büyük sorumluluklar düşüyor. Bizler de işin merkez ilçe teşkilatı ayağında çalışmaya ve gayret etmeye devam edeceğiz. Üye çalışmalarımız bugün olduğu gibi bundan sonraki günler de devam edecek. Bu çalışmada yoğun destekleri olan il teşkilatımıza, ilçe teşkilatlarımıza, belediye başkanımıza, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, il genel ve belediye meclis üyelerimize ve mahalle başkanlarımıza da çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Öte yandan partiye üye olmak isteyen vatandaşlarla bir süre sohbet eden İl Başkanı Mehmet Dağtekin ise bazı vatandaşların üyelik işlemlerini ise kendisi gerçekleştirdi. Burada bir açıklama yapan Başkan Dağtekin “Adıyaman olarak çok güçlü bir üye profilimiz var. Her seçim döneminde şampiyonluklar çıkaran Adıyaman’ımız, AK Parti’ye olan güçlü desteğini son yapılan genel ve yerel seçimlerde bir kez daha tescillemiş ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından bizzat ödüllendirilerek bize bu haklı gururu yaşatmıştır. Gerek genelde gerekse yerelde yakaladığımız başarılarımızda tek yol arkadaşımız Adıyamanlı vatandaşlarımız oldu. Bundan sonra da yine vatandaşımızla yep yeni başarı hikâyeleri yazmak için adeta bir gönül seferberliği ile yeni üye kayıtlarımızı başlattık. Hedefimiz 14 Bin yeni üye. Tabi, önceki gün kadın kollarımız ve gençlik kollarımız yeni üyelik stantlarını kurmuştu. Şimdiden yüzlerce yeni üye AK ailemize katıldı. Hatırlanacağı gibi, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığında düzenlenen törende tesadüfi olarak seçilen yeni üyeleri aramış bu aramalardan biri de İstanbul’da yaşayan Mustafa Demir adlı hemşehrimizle gerçekleşmişti. Hemşehrimizin o görüşmede ‘Babam her seçimde 'Oyunuzu Tayyip Bey'e vermezseniz hakkımı helal etmem. Bizim de bir yerden tutmamız lazım’ diyerek partimize üye olduğunu ifade etmesi bizleri hem duygulandırmış hem de gururlandırmıştı. İnanıyorum ki; Adıyamanlı kardeşlerimizde tıpkı Mustafa Demir kardeşimiz gibi ‘Bizim de bir yerden tutmamız lazım’ diyerek partimize üye olacaktır. İnşallah önümüzdeki süreçte başta merkez ilçe başkanlığımız olmak üzere, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, ilçe ve belde teşkilatlarımızın yapacağı çalışmalarla hedeflediğimiz sayıya ulaşarak, daha iyi bir ivme kazanacağız. Elbette bu salgın sürecinde önceliğimiz vatandaşımızın sağlığıdır. Dolayısıyla bu çalışmaları yaparken ilk olarak sosyal sorumluluk çerçevesinde vatandaşlarımıza dezenfektan ve maske dağıtıyoruz. Aynı şekilde sosyal mesafe kurallarına da hassasiyetle uyarak üyelik işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Bu vesileyle tüm dava arkadaşlarıma çalışmalarında başarılar diliyorum. Partimize yeni üye olan kardeşlerimi de şimdiden tebrik ediyorum” dedi.