AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin başkanlığında yapılan toplantıya, Merkez ilçe Başkanı Mustafa Alkayış, Gerger İlçe Başkanı Mehmet Kutlubay, Besni ilçe Başkanı İsmail Sümer, Gölbaşı ilçe Başkanı Hakan Toydaş, Kâhta ilçe Başkanı Bedir Yeni, Çelikhan ilçe Başkanı Mehmet Baltacı, Tut ilçe Başkanı Ali Korkmaz, Samsat ilçe başkanı Hasan Erdem, Sincik ilçe başkanı Fikret Öksüz, Gerger Belediye Başkanı Erkan Aksoy, Kadın Kolları Başkanı Saliha Siler, Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Kuştepe, İlçe Koordinatörleri ve sandık kurulu başkanları, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin her ay bir ilçe yapılan toplantının bu ayki toplantıyı Gerger ilçesinde gerçekleştirdiklerini anımsatarak “Bu toplantı vesilesi ile Gerger İlçe Başkanı olarak göreve getirilen Mehmet Kutlubay kardeşimize de tekrardan hayırlı olmasını diliyoruz. Bilindiği gibi her ay başka bir ilçemizde toplantılarımızı yapıyoruz. Olağanüstü bir durum olmadığı sürece bu toplantılarımızı istikrarlı bir şekilde sürdürerek hem yaptığımız çalışmaları hem de önümüzdeki süreçte neler yapabiliriz kabilinde bu toplantılarımız oldukça verimli geçmemektedir. Allah’a hamdolsun, tüm ilçe teşkilatlarımız sahada. Kendilerini haseten tebrik ediyorum. Merkez ilçemiz ve ilçe teşkilatlarımız yaptıkları programlarla yaz dönemini dolu dolu geçiriyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde büyük Türkiye ideallerimize kararlı bir şekilde yürüyoruz. AK Parti’nin vizyonu, bir bütün olarak güçlü Türkiye’yi, yerelde de güçlü Adıyaman’ımızı aydınlık ve müreffeh yarınları inşa etme vizyonudur. Bu duygu ve düşüncelerle toplantımıza katkı sunan tüm başkanlarımıza şükranlarımı sunuyor , toplantının hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Öte yandan toplantıya telefon bağlantısıyla katılan AK Parti Adıyaman İl Koordinatörü Ejder Açıkkapı ise yapılan saha çalışmalarına dikkat çekerek “ Tüm teşkilatlarımızın AK Parti döneminde her alan devrim niteliğinde yapılan çalışmaları vatandaşlarımıza anlatın. Adıyaman merkez olmak üzere tüm ilçelerimizde devam projeleri hayata geçirdik. Hizmete açtığımız bu projeleri saha çalışmamalarına yansıtacağız. Elbette bu süreçte bir çok manipülasyonlara karşı da çok dikkatli olmamız gerekiyor. Biz tüm bunlara rağmen milletimize hizmet etmekten geri durmayacağız. Bu vesile bizi bu güzel toplantıya davet eden il başkanımız Sayın Mehmet Dağtekin nezdinde tüm başkanlarıma teşekkür ediyor ,çalışmalarında muvaffakiyetler diliyorum” dedi.

Toplantı da ayrıca ilçe başkanları da teker teker söz alarak yaptıkları saha çalışmalarıyla ilgili bilgi vererek önümüzdeki günlerde yapılacak çalışmalara ilişkin de yol haritasını belirlediler.