Mahalle teşkilat başkanlarının söz aldığı toplantının oldukça verimli geçtiğini dile getiren AK Parti Merkez ilçe başkanı Mustafa Alkayış; “Seçim çalışmalarımız kapsamında bugün 33 mahalle teşkilat birim başkanlarımızla bir araya geldik. Programlı, koordineli bir şeklide başlayan ve düzenli bir şekilde devam eden çalışmalarımız sayesinde merkez ilçe teşkilatımız her geçen gün kurumsallaşıyor. Şu ana kadar önce mahalle teşkilat başkanlarımızı belirledik, ardından sandık başkanlarımızı ve sandık müşahitlerimizi belirledik. Peşi sıra 33 mahallemizde ayrı ayrı yaptığımız toplantılarda seçim esnasında sandık başında neler yapılması gerekeni anlattık.

Merkez mahallelerimizdeki çalışmaların hemen ardından Köy Teşkilat başkanlarımızı aynı şekilde organize ettik. Şu anda mahalle teşkilat başkanlarımız, köy teşkilat başkanlarımız, sandık başkanlarımız, müşahitlerimiz yarın sabah seçim olacakmış gibi hazır hale geldiler. Belirlemiş olduğumuz bu zincir sayesinde seçmenimiz ile teşkilatımız arasında bir köprü kurmuş olduk. Zaman zaman milletvekillerimiz, il başkanımız, belediye başkan adayımız eşliğinde mahalle toplantılarımız, ziyaretlerimiz devam ediyor, bazen de teşkilat binamızda bir araya geliyoruz.

Bugünde 33 mahalle teşkilat birim başkanlarımızla yapmış olduğumuz toplantıda başkanlarımız söz aldı, fikirlerini beyan etti, mahallesinde varsa bir sorunu bizlerle paylaştı. Oldukça verimli geçen toplantımıza iştirak eden bütün başkanlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu