Ey zamanın ve mekânın mutlak sahibi Allah’ım.

Nice saf yürekler şeytan ve dostlarının saldırılarına maruz kalmakta. Kimi tüfeklere teslim ederek ruhlarını Şehit olurlarken, kimi tüfeksiz ama daha sinsi silahlara teslim olmaktadırlar ard arda… Ama Şehit sayılmadıkları gibi helak olmaktadırlar.

İha’ların, siha’ların tespit edemediği düşmanlara teslim olan yavrularımız var ve imanlarıyla imtihandalar ve boşluktalar Allah'ım. Bu evlatlarımız tüfek kullanılmadan öldürülüyorlar.

Yavrularımız saldırıya açık ve savunmasızlar. Biz ana-babalar, büyükler, öğretmenler, eğitimciler, hocalar hep birlikte bu yitiklerin kayboluşlarını sadece seyrediyoruz. Herkes imtihanını yaşıyor ön kabulünden midir veya başka bir gerekçeyle midir bilemediğim, bulamadığım bir nedenle izlemekten başka bir çırpınışımız yok ve bu halimizi sana şikâyet ediyorum Allah'ım. Başka kayıpların ardına düşerken, dünyalık menfaatlerimizin zarar ziyan hesaplarını sıkı sıkı yaparken evlatlarımızı kaybetmenin hicabını dahi yaşamıyoruz şikâyetçiyim Allah’ım.

Evet, belki ülkemizin savunma sistemlerini geliştirdik ama çocuklarımızı, yavrularımızı savunmasız bıraktık ve bugün güç yetiremiyoruz. Onları biz yönlendiremiyoruz. Öyle bir ruh halleri var ki öz güvenleri yerinde ama şuursuzca ilerlemektedirler bu halleri beni çok ürkütüyor ve bir çözüm bulamama halimizi sana arz ediyorum Allah’ım.

Savunma sistemlerini kuramadık. Bu amansız katliama maruz kalan evlatlarımızı sen kurtar Allah’ım. Evlatlarımızla olan imtihanlarımızda bizleri tek başına, çaresiz bırakma Allah’ım. Bizlerin bu sorununa kulak verecek, canla başla bizlere destek olacak sahipler gönder Allah’ım.

Şüphesiz biz aciz kulların bu konuda çok acziyet içerisinde ve desteğine muhtacız. Sen bize Yâr ve Yardımcı ol Allah’ım. Amin.