Adıyaman il genelinde gerçekleşen geniş çaplı denetimlere çok sayıda ekibin yanı sıra Vali Mahmut Çuhadar, Belediye Başkan Vekili Şerif Ayaz, İl Jandarma Komutanı Albay Bilgihan Yeşilyurt, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder ve Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ziya Duranay katıldı.


İçişleri Bakanlığının koordinesinde “Sağlık İçin Hepimiz İçin” sloganıyla yapılan geniş kapsamlı denetleme faaliyetlerine Sakarya caddesinde başlanılıp Harhar meydanına kadar devam etti. Vali Mahmut Çuhadar ve beraberindeki heyet, cadde boyunca denetimlere katılarak, esnaf ve vatandaşlara salgınla mücadelenin genel prensipleri olan temizlik, maske ve mesafe kuralları hatırlattı. 


Denetimlerde esnaf ve vatandaşları maske, mesafe ve hijyen konusunda uyaran Vali Mahmut Çuhadar, “İçerisinde bulunduğumuz kontrollü sosyal hayat döneminde temel prensipler olan temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra tüm iş kolları ve yaşam alanları için belirlenen tedbirlere uyulması salgınla mücadelenin başarısı açısından büyük önem arz etmektedir. İnşallah bu mücadeleyi el birliği ile kazanacağız. Koronavirüsü yenme noktasında vatandaşlarımızdan hassasiyet ve kararlılık bekliyoruz”dedi.