Ziyarette hastane çalışmaları ve hizmetlerinden bahseden Adıyaman Özel Park Hospital Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Ulaş Öztürk, Adıyamanlı vatandaşların sağlık alanında hizmet noktasında yararlanmaları adına ellerinden geleni yaptıklarını belirtti.

Kahta Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Abdulkadir Dost’ta, Adıyaman Özel Park Hospital Hastanesinin çalışmalarını beğendiklerini belirtti.

Ziyarette açıklama yapan Adıyaman Özel Park Hospital Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Ulaş Öztürk, “Adıyaman’a sağlık alanında hastaneler olarak birlikte yapabileceğimiz işleri konuştuk. Hastaların Adıyaman’da sağlık hizmetine kavuşmaları ile ilgili bir takım bazı programları konuştuk” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kahta Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Abdulkadir Dost ise, “Bizler sağlık bakanlığımızın sağlıkta dönüşüm anlayışı gereği hastalarımızın konforlu bir şekilde tedavilerinin devamını sağlamak acısından bütün hastalarımızın problemlerini kendileri gibi düşünerek il içinde çözmek amacımız. İlgili projelerde beraber çalışacağımız alanlar da hastane olarak birlikte çalışacağız” diye konuştu.