Adıyaman Özel Park Hospital Hastane müdürü Mehmet Dal ile bir araya gelen SMMMO Başkanı Murat Koca yeni sözleşmeyi imzaladı.

Yapılan protokol sonrası açıklamada bulunan SMMMO Başkanı Murat Koca; “Her şeyin başı; sağlık, sıhhat ve afiyettir. Rabbimizin insanoğluna verdiği en büyük nimet sıhhattir, sağlıklı bir ömürdür. Hangimize ne olacağı, ne gibi sağlık problemi yaşayacağımızı Allah bilir. Bizler oda olarak üyelerimizin herhangi bir sağlık problemi yaşaması durumunda sağlık hizmeti alması adına geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda Adıyaman Özel Park Hospital hastanemizi tercih ettik. Hastane yönetimi ile yapmış olduğumuz protokol kapsamında üyelerimiz ve stajyerlerimiz % 20 indirimli olarak tedavilerini yapabilecekler. Odamız üyelerine ve herkese sağlıklı günler diler, bizlere göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı Mehmet Dal olmak üzere hastane yönetimine teşekkür ederiz” dedi.

Adıyaman Özel Park Hospial Hastanesini yeniden tercih ettikleri için Adıyaman Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasına teşekkür ettiğini dile getiren hastane müdürü Mehmet Dal, hastane olarak Adıyaman ve bölge halkına en iyi hizmeti sunma adına ellerinden geleni yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini söyledi.