Hastası ve rahatsızlığı hakkında bilgi veren Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı Op. Dr. Suat Çelik; “Hastamız dizde kireçlenme dediğimiz diz kıkırdaklarında erime, halk dilinde çürüme gerçekleşmişti. Gece uyurken ağrıları, yürürken ağrıları mevcuttu. Ondan dolayı özellikle gece ayaktaki problem nedeniyle uyuyamıyordu . Hastamıza yaptığımız işlem Total Diz protezi ameliyatıdır. Hastamızın ameliyatı oldukça başarılı geçti ve ameliyattan yaklaşık 3 saat sonra adım atmaya başladı. Üç gün hastanemizdeki tedavisinin ardından kendisini taburcu edeceğiz. Ailemize hastanemizi tercih ettikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Sağ dizindeki rahatsızlığı nedeniyle uzun süredir uykusunu kaybettiğini dile getiren Salwa Mustafa Rıda; “Allah’a şükürler olsun ameliyat olduğum günden bugüne sancılarım kesildi, yürümeye başladım. Doktorum başta olmak üzere hastane başhekimi ve çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Eşinin ayağında artan sancılar nedeniyle sıkıntılar çektiğini dile getiren Iraklı Mümtaz El Naccar; “Bir aile dostumuzun tavsiyesi üzerine Adıyaman Özel Park hospital hastanesini tercih ettik. Doktorumuz Suat beyin yapmış olduğu muayenenin ardından MR filmi çekildi ve diz kapağından oluşan problemden dolayı eşimin ameliyat olması gerektiğini belirtti bizde hiç tereddüt etmen kabul ettik ve Allah’a şükürler olsun çok başarılı bir ameliyat oldu. Eşim ameliyattan 3 saat sonra adım atmaya başladı, üç gündür hastanede kalıyoruz uzun bir aradan sonra rahat bir şekilde uyumaya başladı. Doktorumuz Suat bey, hastane başhekimi Recep bey ve hastane çalışanları bizlere çok yakın ilgi gösterdiler kendilerine teşekkür ediyorum. Bizlerde yakın çevremize Adıyaman Özel park hospital hastanesini tavsiye edeceğiz. Her şey için teşekkür ediyorum” dedi.

Adıyaman Özel Park Hospital hastanesi olarak son teknoloji cihazlarla ve branşında uzman doktorlarla hizmet vermeye devam ettiklerini dile getiren hastane başhekimi Genel cerrahi uzmanı Op. Dr Recep Aydın; “Adıyaman ve çevre illerin yanı sıra yurt dışında da hastaların hastanemizi tercih etmeleri bizleri mutlu etmektedir. Son olarak Irak’dan gelen hastamıza Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı Op. Dr. Suat Çelik hocamız başarılı bir operasyon yapmıştır. Ailece onların memnuniyeti bizleri mutlu etmiştir. Hastamıza acil şifalar dilorum” dedi.