3 Yıllık görev süresini tamamlayan ve yakın bir zamanda Doçentlik Ünvanı alan Fatih Doğan, yeni yönetmelik kapsamında Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi başhekimi olarak yeniden görevlendirildi.

İlk günkü heyecanla yeniden görev almanın sevincini yaşadığını ve üzerindeki sorumluluğun bir kat daha arttığını belirten Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Fatih Doğan; “2014 yılında hastane yöneticisi olarak göreve başladım. Hastane yönetimi ve çalışanlarımızla birlikte aradan geçen 3 yıllık zaman zarfında halkımıza ve farklı illerden hastanemize gelen hastalarımıza hizmet vermenin gayreti içerisinde olduk. Hastanemiz, bölge hastanesi olma yolunda ciddi çalışmalar yapmış olup, 2016 yılı içerisinde 24 farklı ülkeden ve çevre iller başta olmak üzere Türkiye’nin hemen her ilinden birçok hasta, tedavi amacıyla hastanemize başvurmuştur. Görev süremizin tamamlanmasının ardından 9 Şubat 2017 tarihi itibarıyla yeniden hastane başhekimi olarak görevlendirildim. Yeniden görevlendirilmem konusunda teveccüh gösteren Sağlık Bakanlığımıza, görev aldığımız ilk günden bugüne hastanemizle ilgili ne talebimiz olduysa büyük gayret sarf eden ve görevlendirilmem konusunda destek olan TBMM Başkanvekilimiz Ahmet Aydın’a, ilimiz milletvekilleri Adnan Boynukara’ya, İbrahim Halil Fırat’a, Salih Fırat’a ve İl Başkanı Mehmet Erdoğan’a teşekkür ederim. Rabbim bizleri mahcup etmesin. Bundan sonraki görev süremiz boyunca çalışanlarımızla birlikte hasta ve hasta yakınlarımıza en iyi hizmeti sunmanın gayreti içerisinde olacağız.” Dedi.

Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesin son yıllarda bölgenin gözde sağlık kuruluşlarından birisi olduğunu belirten Başhekim Doğan; “Ülkemiz bir çok alanda olduğu gibi sağlık alanında yapılan yatırımlarla çağ atladı. Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanemiz de ilimizin önemli yatırımlarından birisi olarak hizmete girdiği günden bugüne çağımızın gerektirdiği bilgi ve teknoloji kullanarak hasta ve çalışan güvenliği ile memnuniyeti ön planda tutan bir anlayışla, etik kurallara bağlı, çalışanlarımızın hizmet sunmaktan onur duyduğu bir kuruluş olmak ve sağlık hizmetlerini ekip ruhuyla en yüksek kalitede, kesintisiz olarak toplumun tüm kesimlerine aktara bilmek için gayret sarf ettik. En büyük hedefimiz ise, sağlık hizmeti sunumunda ileri teknolojiyi kullanarak, bölgede itibarı yüksek kurumsallaşmış ve yeni uygulamalarda öncü bir sağlık kuruluşu olmak, Güler yüzlü, bilgili ve deneyimli ekiplerle güvenilir sağlık hizmeti sunmaktır.” Dedi.

BAŞHEKİM FATİH DOĞAN ’DOÇENT’ UNVANI ALDI

Hastane Yöneticiliği öncesi Yardımcı Doçent unvanı olarak Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanlığı yapan Fatih Doğan, 2014 yılında Hastane Yöneticiliğine görevine getirildi.

Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Yrd. Doç.Dr. Fatih Doğan, Doçent unvanını aldı.

Hastanedeki yoğun çalışma temposuna rağmen ’Doçentlik’ unvanını da almayı başaran, Başhekim Fatih Doğan, Evli ve iki çocuk babası.