Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş;”Ülke genelinde hedef kitlesi gençler ve Spor olan Bakanlığımız, Bağımlılıkla mücadele kapsamında 81 İl ile aynı anda ilimizdeki kurum personel, idareci ve antrenörlerimize eğitimler verilecek” dedi.

Gençlerimizi ve özellikle sporcularımızı madde bağımlılığından korumak için Türkiye genelinde başlatılan “Bağımlılıklarla Mücadele Farkındalık Eğitimleri” projesinin çok yararlı olacağına dikkat çeken Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, proje ile ilgili şu bilgileri verdi;

“Bizler sadece gençlerimizin spor yapmasından sorumlu değiliz. Aynı zamanda onların kötü alışkanlıklardan ve madde bağımlılığından uzak kalmaları, eğitim hayatları boyunca başarılı ve sağlıklı bireyler olarak yetiştirilmeleri için çalışıyoruz.

Bu bağlamda Gençlik ve Spor Bakanlığımızın başlattığı “Bağımlılıklarla Mücadele Farkındalık Eğitimleri” projesi kapsamında verilecek olan eğitimlere Eylül ayı Türkiye genelinde 81 il ile aynı anda Adıyaman’da İl ve İlçe Müdürlüklerimizin yanı sıra Gençlik Merkezleri ve Yurt Müdürlüklerimizde çalışan idari ve hizmet alımı personellerimiz, antrenör ve idarecilerimizin de katılımı ile başlayacağız.

Bu projenin bağımlılıkla mücadele konusunda tüm yurtta başarıyla uygulanacağına inanıyoruz. Türkiye genelinde böyle bir projeye önemli bir katkı sağlayan Gençlik ve Spor Bakanlığımıza ve saygıdeğer Bakanımız, Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na teşekkür ederiz.”