Ankara Gençlik Parkı Konferans salonunda düzenlenen Konfederasyon Genel Kurulu'na Trabzon Miletvekilleri Salih Cora, Muhammmet Balta, Adnan Günnar, eski Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti Trabzon İl Başkanı ve çok sayıda muhtar katıldı.

BAŞKAN AKDENİZ “SORUMLULUĞUMUZ AĞIR”

Gönül rahatlığıyla görevi devretmenin sevincini yaşadığını belirten ve iki dönemdir Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanlığı görevini sürdüren Başkan Hüseyin Akdeniz; “Yönetim kurulu arkadaşlarımızın ve değerli muhtar arkadaşlarımızın desteğiyle göreve geldiğimiz günden bugüne elimizden gelini yaptık. Bundan sonra da yine ‘Sen ben yok, biz varız’ düsturuyla yola çıktık. Görevimizi tamamlamış olabiliriz ama muhtarlık camiası olduğu sürece ‘Bırakmak yok birbirimize destek olmaya, bir olmaya devam edeceğiz. Muhtarların sesi olduğum için gururluyum, hep birlikte güçlü bir aile yarattığımız için’ ifadelerini kullandı.

BAŞKAN AKTÜRK; “ÜLKEMİZE VE MUHTARLARIMIZA EN İYİ HİZMETİ SUNMAK ADINA VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ”

Yapılan genel kurulda tek liste ile Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanlığı’na seçilen Bekir Aktürk kendisine bu görevi layık gören tüm muhtarlara ve federasyon üyelerine teşekkür ederek, ‘Burada ağır bir sorumluluğu üstleniyoruz. Ama bir o kadar da onurlu, gururlu bir görev. Bundan önce görev alan tüm arkadaşlarımıza, önceki başkanımıza teşekkür ediyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın gösterdiği özel ilgi ile muhtarlık müessesi derecesi kat ve kat artmış onun sayesinde, muhtarlar değer görmeye başlamıştır, kendisinden Allah razı olsun. Ülkemize en iyi hizmeti sunmak adına var gücümüzle çalışarak Muhtarların taleplerinin en kısa sürede yerine gelmesi için gecemizi gündüzümüze katacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Muhtarlar halkın devlete dokunduğu ilk müessesedir, onun ilk sesini duyacak kurumdur. Biz halkın sesiyiz ve halkın sesini en gür şekilde çıkartıp, onun taleplerini yerine getirmek adına ne gerekiyorsa yapacağız, çünkü bizi halkımız bu yüzden bu makama seçiyor. Biz gücümüzü milletten alan kişiler olarak şimdi üstlendiğimiz bu önemli misyonu, yine halkımızın ve devletimizin menfaatine en güzel şekilde kullanacağız. Tekrar katılım gösteren tüm muhtarlarımıza, milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, siyasi parti temsilcilerimize ve bize güç veren herkese teşekkür ediyorum.

KONGREDE ADIYAMAN RÜZGARI ESTİ

Ankara Gençlik Parkı Konferans salonunda yapılan 3. Olağan Kongre sonrası Adıyaman Muhtarları tarafından organize edilen Çiğköfte ikramı ve Muhtar Mahmut Göksu tarafından sazlı sözlü mini konseri Türkiye’nin dört bir yanından gelen muhtarlara ve Gençlik parkı içerisinde bulunan vatandaşlara keyifli dakikalar yaşattı.

BEKİR AKTÜRK’Ü LİSTESİ ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU

1-Abdullah Butaku 2-Abdulkadir Geylanitaş 3-Akif Ak 4-Ali Dinçer 5-Ali Kama 6-Ata Ürün 7-Ayşe Taylan 8-Azathan Taylan 9-Bahtiyar Yamaner 10-Behçet Uyanık 11-Bülent Abdullah Özen 12-Cemallettin Aslan 13-Dinçer Özlü 14-Duran Koç 15-Erol Yılmazer 16-Ertuğrul Oksal 17-Ferruh Sevimligil 18-Gökhan Gençtürk 19-Halil İbrahim Kargın 20-Hatip Şeran 21-İsa Topal 22-Kadir Delibalta 23-Kadir Gümüş 24-Mahmut Gülcü 25-Mehmet Emin Tetik 26-Mehmet Pehlivan 27-Mehmet Kestop 28-Mustafa Kandemir 29-Mustafa Öztürk 30-Mustafa Sezer 31-Murat Tombul 32-Oğuz Tezcan 33-Olgun Öztürk 34-Raif Adıgüzel 35-Sadık Uzunlar 36-Salih Zeki Arı 37-Sevi Nuriye Ardıç Çelik 38-Süleyman Ulusu 40-Şerafettin Nas 41-Turan Süme 42-Tuncay Aşkın 43-Turgut Alemdar 44-Yasemin Öze 45-Yaşar Kalay