Bahadır Tatlıöz konser sonrası yaptığı açıklamada: ''Öncelikle böyle bir festivalde sahne aldığım için çok mutluyum bu nedenle Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu'ya teşekkür ediyorum. Gerçekten benim için çok özel bir konser oldu. Muhteşem bir atmosfer vardı, konsere yoğun ilgi gösteren değerli Adıyamanlılara da ayrıca teşekkür ediyorum. Buraya gelmeden önce huzur ve barış kentine gidiyorsun demişlerdi, gerçekten de öyleymiş, eşsiz güzellikleri, misavirperver ve güler yüzlü insanlarıyla huzur ve barış kenti Adıyaman'ı çok sevdim,her zaman kalbimde ayrı bir yeri olacak.'' dedi.

Konser sonrası, yaklaşık bir yıldır basın camiasında faaliyetini sürdüren internet sitemizin (02haberler.com'un) ''Adıyaman'da Bahadır Tatlıöz Rüzgarı Esti '' başlıklı haberini gören Bahadır Tatlıöz,  02haberler.com genel yayın yönetmeni Metin Harıkçı'ya ve 02haberler.com muhabiri Muhammed Harıkçı'ya bu güzel haberden ötürü teşekkür etti.

Ayrıca konseriyle ilgili yapmış olduğumuz haberi beğendiğini dile getiren Tatlıöz, haberimizi resmi İnstagram hesabından da paylaştı.

Biz de 02haberler.com olarak ünlü sanatçı Bahadır Tatlıöz'e, ilimize ve internet sitemize göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ediyor, kendisine sanat hayatında başarılar diliyoruz.