Bir düğün salonunda gerçekleşen sünnete katılan Sanatçı Latif Doğan, gecede söylediği şarkılarla misafirlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Sanatçı Latif Doğan yanı sıra Adıyaman’ın önde gelen sanatçıları da düğüne katılarak hayırlı olsun temennisinde bulunarak şarkılar söyledi.

Sanatçı Latif Doğan'ın hayranları, sanatçı ile fotoğraf çektirmek için birbirileri ile yarıştı. Biran olsun sanatçıyı yalnız bırakmayan hayranları Adıyaman’dan ünlü bir sanatçı çıkmış olmasından dolayı çok mutlu olduklarını belirttiler.

Sünnet programına Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, Adıyaman Garnizon Komutanı Albay Davut Kullalar, Adıyaman İl Emniyet Müdürü Metin Alper, Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, kurum müdürleri ve Çelik ailesi yakınları katıldı.

Usta bestekar Aziz Çelik’e kivre olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Sanatçı Latif Doğan, “Usta bestekar Aziz Çelik hocamın torunlarına kivre olmaktan büyük onur duydum. Allah hayırlı uğurlu eylesin. Adıyamanlı hemşehrilerimizin arasında olmaktan bu gece büyük bir keyif aldım. Bizleri yalnız bırakmayan ilimiz protokolüne ve bütün davetlilere ayrı ayrı teşekkür ediyor, kivrelerime sağlıklı uzun ömürler diliyorum” dedi.

Bestekar Aziz Çelik ise “Türkiye'nin ve Adıyaman'ımızın gururu olan ünlü sanatçımız Latif Doğan kardeşimin kivrelik teklifimizi kabul etmesi bizleri son derece mutlu etmiştir. Rabbim Dostluğumuzu daim eylesin. Sünnet düğünümüze katılarak bizleri onurlandıran Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı'ya, Belediye Başkanımız Hüsrev Kutlu'ya, İl Emniyet Müdürümüz Metin Alper'e, Garnizon Komutanımız Albay Davut Kulalar'a, Kurum Müdürlerimize, STK temsilcilerimize, il içinden ve il dışından gelen sanatçı dostlarımıza, arkadaşlarımıza ve misafirlerimize teşekkür ediyorum dedi.” diye konuştu.

Sünnet düğüne davetli olan Adıyamanlı ünlü sanatçı Ramazan Garipses, Kahtalı Hamido ve diğer sanatçılar söyledikleri türkülerle geceye renk kattılar.