YANLIZ BIRAKMADILAR

Rüyam Düğün salonunda gerçekleştirilen düğün törenine Besni Kaymakamı Nazlı Demir, Gölbaşı Belediye Başkanı İskender Yıldırım, Belediye Başkanı Yardımcısı Cengiz Baba, ATSO Başkanı Mustafa Uslu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Fehmi Çelik, AK Parti Besni ilçe Başkanı İsmail Sümer, Gölbaşı Ak Parti İlçe Başkanı Hakan Toydaş, Gölbaşı CHP İlçe Başkanı Emine Köseler, Besni Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Hacı Aslan, Besni Esnaf Odası Başkanı Hayati İşitmen, Besni İlçe Jandarma Komutanı Barış Kara, Sivil Toplum Kuruluşu başkanları, Basın Mensupları, Kurum Müdürleri ve Çok sayıda davetli katıldı.

Yemek ikramı sonrası Gelin ve Damadın düğün salonuna gelmesiyle birlikte coşkulu başlayan düğün töreninde gelinin ve damadın arkadaşları, akrabaları ve yakınları sahnede yer alarak gelin ve damadı bir an olsun yalnız bırakmadı. Halay müziklerine ve oyun müziklerine eşlik eden davetliler geç saatlere kadar gönüllerince eğlenerek, Kütük ve Gül ailesinin mutluluğuna ortak olmanın sevincini yaşadı.

Düğünün ilerleyen saatlerinde sahneye gelen Pasta gelin ve damat tarafından kesildikten sonra davetlilere ikram edildi. Bir an olsun oyun pisti boş kalmazken, kına yakım töreninde büyük coşku yaşandı.

Gelin ve damadın ellerine kınaları yakılırken, davetliler Çalan müzik eşliğinde gelin ve damada oyunlarıyla eşlik etti.

Kütük ve Gül ailelerini tebrik eden Besni Kaymakamı Nazlı Demir; Gamze ve Osman kardeşlerime ömür boyu mutluluklar diliyorum dedi.

Genç çiftlerin mutluluğuna ortak olmanın sevincini yaşadıklarını dile getiren Gölbaşı Belediye Başkanı İskender Yıldırım; “Yakından tanıdığımız Kütük ve Gül ailelerimizi tebrik ediyorum. AIIah’ım genç çiftlerimizi birbirine bağışlasın, aile saadetlerini daim kılsın. Ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.

Genç çifte hayat boyu mutlu ve huzurlu bir yaşam temennisinde bulunan ATSO Başkanı Mustafa Uslu; “Aile toplumumuzun çekirdek yapısını oluşturuyor. Aileyi ne kadar güçlü tutarsak toplumumuzda o kadar güçlü olur. Bu gece mutluluklarına ortak olduğumuz Kütük ve Gül ailelerimizi tebrik ediyor, Gamze kızımıza ve Osman evladımıza ömür boyu sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum” dedi.

Mutlu günlerinde yanlarında olan herkese teşekkür ettiğini dile getiren Medya Trend Fuarcılık Yönetim Kurulu başkanı Mustafa Gül; “Bir ağabey olarak ailemizin en küçük ferdi olan Osman kardeşimizi evlendirmenin heyecanını yaşadık. Düğün törenimize il içinden ve il dışından katılarak mutluluğumuza ortak olan tüm misafirlerimize ailelerimiz adına şükranlarımı sunuyorum. Çok güzel başlayan düğün törenimiz kazasız belasız bir şekilde tamamlandı. Ömür boyu mutluluklar diliyorum.” Dedi.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Genç çift, bu anlamlı günde kendilerini yalnız bırakmayıp, mutluluklarına ortak olan aile yakınları ve davetlilere teşekkür etti.