Alitaşı Mahallesi Bozbey caddesi üzerindeki iş yerinde vatandaşın uğrak yeri haline gelen Mehmet Usta Çiğköfte salonunda Ramazan ayı boyunca Mehmet usta tarafından yoğrulan Etli, etsiz ve acılı çiğköfte yine iftar sofralarının vazgeçilmezi oldu.

Çiğköftenin Adıyaman’da çok uzun yıllardan beri bir yemek kültürü olduğunu belirten Mehmet Usta, “İlimizde özellikle kış mevsiminde hemen hemen her evde Çiğköfte yoğrulur. Zaman içerisinde Çiğköfte ticari anlamda bir sektör haline geldi ve kısmet oldu bizde bu sektörde Çiğköfteci Mehmet Usta olarak yerimizi aldık. Etsiz olarak acılı ve acısız olarak vatandaşın beğenisine sunduğumuz Çiğköftemiz kısa sür içinde beğenilmeye başladı. Ramazan ayı boyunca da yoğun istek üzerine çok fazla olmamak kaydıyla Etli çiğköfte de yoğurarak müşterilerimizin damak tadına hitap etmeye çalıştık.

Ramazan ayının ilk gününden itibaren Corona Virüs salgını nedeniyle işyerimize gelemeyen vatandaşlarımıza sipariş üzeri evlerine, işyerlerine ve hatta il dışına kargoyla paket servisimizi gerçekleştirdik. Mehmet Usta Çiğköfte olarak öncelikli hedefimiz kaliteden ödün vermeden, müşteri memnuniyetini ön planda tutup bu sektörde uzun yıllar yerimizi almaktır. Bozbey caddesi üzerinde hizmete girdiğimiz günden bugüne Adıyaman’ın dört bir tarafından gelen müşterilerimiz var. Bizleri tercih eden, dostlarına, arkadaşlarına tavsiye eden herkese teşekkür ediyor, Adıyamanlı hemşehrilerimizin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum.” Şeklinde konuştu.