Birçok dergi ve gazetede toplumsal ve sosyal olaylarla ilgili şiir ve makalesi yayınlanan Şair-Yazar Yahya Çiçek’in ilk roman kitabı raflardaki yerini aldı.

Yazar romanında dünyayı etkisi altına alan korona virüs temasını işleyerek merak edilen konuları okuyucusuyla paylaşıyor.

Kitapta en çok dikkat çeken konu Nemrut Dağı, Piramitler ve Babil Kulesi'nden oluşan Deccal Üçgeni. Nemrut ve Firavunların geçmiş tarihlerde ölümsüzlüğü aramaları ve yazarın bu ölümsüzlük arayışlarını günümüzle bağdaştırarak mükemmel bir hikaye ortaya koymuş. Yazarın Deccal Üçgeni dediği ve Suriye, Irak, Türkiye gibi bir çok ülkeyi içine alması aynı zamanda bu Deccal Üçgeninde 33. Paralelin geçmesi, bu 33. Paralin üzerinde bir çok olayın meydana gelmesi. Terörün hep bu Deccal Üçgeni ve 33. Paralelde vuku bulması detaylarıyla anlatılmaktadır.

Şair-Yazar Yahya Çiçek romanında, Nemrut Dağı'ından bahsetmesi ve çok ilginç bilgiler vermesi gözlerin tekrar Nemrut Dağı'na çevrilmesine neden olacak gibi görünüyor. Kitapta ayrıca kutsal kitaplar olan İncil ve Tevrat'ın kimler tarafından ve nasıl bozulduğu da anlatılmaktadır. Dünyayı etkileyen kovid-19 virüsü gibi bizi bekleyen başka daha neler var? Bununla ilgili ip uçları da verilmektedir. Romanda insanın yaratılmasından sonra insanla iblis arasındaki mücadele ayrıntılı bir şekilde anlatılmaktadır. Ayrıca romanda dünyayı ele geçirmeye çalışan bir grub ve bu grubun dünya nüfusunu düşürmeye, düşürdüğü dünya nüfusunu kolayca yönetmeye çalışan bir küresel gücün olduğunu detaylı bir şekilde anlatılmaktadır. Romanı okurken hep merak uyandıran, merak uyandırırken de hep düşündüren akıcılığı bulunmaktadır.

Editörlüğünü Edebiyatçı-Yazar Hikmet Kızıl'ın yaptığı romanı okurken artık hiç bir şeyin eskisi gibi olmayacağını sizler de farkına varacaksınız. Aynı zamanda hikayenin kahramanı Fatih'in korona virüsten ölmesi ibretlik bir şekilde okuyucusuna aktarılmaktadır.