Adıyaman Belediyesi, Şeb-i Arus’un 744. yıldönümü dolayısıyla ‘Hz. Mevlana’yı Anarken ‘GEL’” konseri düzenledi. Şef Nebahat Konu Yılmaz yönetiminde, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Ankara Devlet Klasik Türk Müziği Korosu Kadınlar Topluluğu tarafından gerçekleştirilen tasavvuf konseri davetlilerden büyük beğeni topladı.

Adıyaman Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonunda gerçekleştirilen konsere, Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu ve eşi, Garnizon Komutanı Davut Kulalar ve eşi, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış ve eşi, CHP Merkez İlçe Başkanı Hanifi Çavuş, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Mutlu ve sanatseverler katıldı.

Birbirinden güzel eserlerin seslendirildiği tasavvuf konseri sonunda Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu ve CHP Merkez İlçe Başkanı Hanifi Çavuş, sanatçılara çiçek ve plaket takdim edip, hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Belediye Başkanı Kutlu, konser sonrası misafirleri Adıyaman Belediyesi Keleş Konağında ağırlayarak, Adıyaman misafirperverliğini gösterdi.