Star Televizyonunda Cumartesi günleri yayınlanan ve her hafta birbirinden değerli konukları ağırlayan İbo Show'un bu haftaki konukları Latif Doğan, Bedia Akartürk, Nuri Sesigüzel, Uğur Karakuş, Kahtalı Mıçe oldu.

Daha önceki programlarında olduğu gibi bu programında Annesinin Kahtalı olduğun belirten ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, Kahta’ta yaşayan dayısına, Kahta halkına ve Adıyaman halkına selamlarını iletti.

Programın başından sonuna Latif Doğan, Kahtalı Mıçe’nin art arda söylediği türküler, çekilen halaylar geceye renk katarken, İbrahim Tatlıses, sık sık Adıyaman’dan bahsederek Adıyaman’a olan sevgisini dile getirdi.

Program konukları Nuri Sesigüzel, Bedia Akartürk, Uğur Karakuş programda sırasıyla türküler okudular ancak, özellikle Latif Doğan ve Kahtalı Mıçe’nin okudukları hareketli türküler, çektikleri halaylar sahnedeki konukları ve ekran başındakilere unutulmaz coşkulu bir gece yaşattı. Gecede bestesi İdris Nebi Açıl’a ait olan ve Kahtalı Mıçe’nin okuduğu La Ne Hoştu Eskiden şarkısı konukları ve izleyicileri adeta coşturdu.