Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla, fotoğraf sergisinde yer alan fotoğraflarını sergileyen Fatih Çam, Coronavirüs’e dikkat çekmek için kişisel sergisinin bir yenisini açtığını belirtti.

Fotoğraf sergisi ve kendisi hakkında bilgiler veren Doğa Fotoğraf sanatçısı Fatih Çam şunları söyledi;

Adıyaman merkezde öğretmenim aynı zamanda 25 yıldır fotoğraf sanatıyla uğraşmaktayım. Malumunuz koronavirüs 19 yüzünden tüm dünya ve ülkemiz ciddi bir sağlık mücadelesi veriyor.

Bu sebeple insanlarımız sosyal ve iş hayatından bir nebze ayrılıp evlerine çekilmiş durumda. Bu izolasyon sağlığımız için özelliklede yaşlı ve kronik rahatsızlıkları olanlar için çok önemli.

İşte bu evde kaldığımız süre içinde sanattan uzak kalmamak ve insanların evlerinde bile sanata ulaşabildiklerini ortaya koymak adına evimde fotoğraf sergisi açtım. 20 fotoğraftan oluşan bu sergiyi 29-03-2020 pazar günü sosyal medya üzerinden canlı bağlantı ile açıp sanat severlerin beğenisine ve de ki evlerine sunacağım. Bu sıkıntılı süreçte devletimizin aldığı tedbirlere uyarak bir süreliğine daha evlerimizde kalarak kendi ve tolum sağlığını korumalıyız. Devletin ve kurumlarının bu süreçteki olağan üstü çabasını da canı gönülden destekliyorum, özelliklede sağlık çalışanlarını yüreğimle alkışlıyorum.

Bu sergimde bulunan 1 eserimi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 1 eserimi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya bir eserimi de Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk beye hediye edeceğim. Diğer tüm eserlerimi de Adıyaman’da bulunan sağlık çalışanlarına hediye edeceğim.