Dünya Etnospor Konfederasyonu tarafından organize edilen ve bu yıl 9-13 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Yeni Kapı Etkinlik Alanı’nda gerçekleştirilen 3. Etnospor Kültür Festivali tüm hızıyla devam ediyor.


Festivalin ikinci gününde, Adıyaman Belediyesi’nin destekleriyle festivalde yer alan Adıyaman standını ziyaret eden Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan, Adıyaman kültürünü yakından tanıdı.
Standı ziyaret eden Bilal Erdoğan’a, Adıyaman Belediyesi Kadın ve Gençlik Merkezi’nde kendisi için hazırlanan yemeni hediye edildi. Adıyaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İskender Korkut tarafından hediye edilen yemeniyi deneyen Erdoğan, Adıyaman Belediyesi yetkililerine teşekkür etti.

- İSTANBULLULAR, GERÇEK ÇİĞKÖFTENİN VE ADIYAMAN HITABININ TADINA VARDI
3. Etnospor Kültür Festivali dolayısıyla Adıyaman’ın yöresel tatlarını ve kültürünü İstanbul’a taşıyan Adıyaman Belediyesi, festivalin ikinci gününde Adıyaman standını ziyaret eden misafirlerine gerçek çiğköfte ile Adıyaman hıtabı ikram etti. Çiğköftenin ve Adıyaman hıtabının tadına bakan misafirler, Adıyaman yemeklerini çok beğendiklerini söyledi.